Learnit Training

Gratis webinar Persoonlijke effectiviteit: de juiste mindset

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Wat denk je eigenlijk allemaal? En helpen die gedachten je bij wat je wilt bereiken? Of juist helemaal niet? Werken vanuit de juiste mindset heeft veel voordelen. Je wordt er gemotiveerder van en je kunt je talenten en je creativiteit dan ongehinderd gebruiken. En, ook belangrijk, je wordt er niet zo moe van. Maar het kan soms wel heel erg lastig zijn om die goede mindset te bereiken.

In dit webinar reikt onze trainer Anna Maria je inzichten en tips aan om een goede mindset te bereiken. Kort en krachtig én gericht op de praktijk van alle dag.

Materiaal

Je ontvangt na afloop de videoregistratie van het webinar.

Over dit webinar

Dit webinar duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens het webinar is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de trainer. We zullen via de zogenaamde "poll" ook vragen stellen aan de deelnemers. Het webinar is te volgen op een computer, telefoon en tablet. Er is geen voorkennis vereist om het webinar te kunnen volgen.

Actief oefenen

Wil je persoonlijke begeleiding, feedback en oefenen met eigen praktijksituaties? Schrijf je dan in voor een van onze trainingen op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Referenties

De cursus Gratis webinar Persoonlijke effectiviteit: de juiste mindset is beoordeeld met een gemiddelde van 8.5.