Learnit Training

Gratis webinar Excel Draaitabellen Vervolg

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Wanneer grote gegevensbestanden gebruikt worden is Excel een prima hulpmiddel om uit deze gegevens relevante informatie te verkrijgen. Excel biedt hier diverse hulpmiddelen voor zoals grafieken, wat-als analyses en natuurlijk de draaitabellen. Bij berekeningen moet de gebruiker zelf aangeven hoe Excel tot het resultaat komt door het gebruik van functies en formules. Bij draaitabellen neemt Excel dit voor zijn rekening en toont gelijk, zonder het gebruik van functies en formules, het resultaat. Draaitabellen zijn niet moeilijk om te gebruiken en bieden nog veel meer mogelijkheden zoals het toevoegen van berekende kolommen en grafieken.

Tijdens het webinar Excel Draaitabellen Vervolg zullen we dieper ingaan op de geavanceerde mogelijkheden van Excel draaitabellen.

Voorkennis op het niveau van Excel Basis wordt aangeraden.

Over het webinar

Dit webinar duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens het webinar is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de trainer. We zullen via de zogenaamde "poll" ook vragen stellen aan de deelnemers. Mocht je het webinar missen dan is dit geen probleem, want alle deelnemers krijgen achteraf de opname van het webinar. Het webinar is te volgen op een computer, telefoon en tablet.

Actief oefenen

Wil je persoonlijke begeleiding, feedback en oefenen met eigen praktijksituaties? Schrijf je dan in voor onze training Excel Draaitabellen, formules en functies of Excel PowerPivot. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een privétraining of groepstraining? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Referenties

De cursus Gratis webinar Excel Draaitabellen Vervolg is beoordeeld met een gemiddelde van 8.4.