Learnit Training

Gratis webinar Dreamweaver

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Adobe Dreamweaver is een krachtig gereedschap voor mensen die een website willen maken of onderhouden. Op een grafische manier kun je zonder code een website creëren, terwijl het programma ook de mogelijkheid geeft om een code toe te voegen. Daarnaast is er een combinatie mogelijk waarbij grafisch ontwikkelen samen gaat met code aanpassing.

Tijdens het webinar Dreamweaver zal onze trainer Mike je een rondleiding geven door het pakket. Hierbij maakt hij een website en in dat proces komen zowel de voordelen van grafische ontwikkelen aan bod alsook de voordelen van het werken met de code. Stapsgewijs zul je zien hoe een website tot stand komt met Adobe Dreamweaver.

Onderwerpen

  • Opzetten van een project
  • Tekst, afbeeldingen en Hyperlinks
  • Templates
  • Uploaden naar een server
  • Tips en trucs

Er is geen voorkennis vereist om het webinar te kunnen volgen.

Over dit webinar

Dit webinar duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens het webinar is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de trainer. We zullen via de zogenaamde "poll" ook vragen stellen aan de deelnemers. Het webinar is te volgen op een computer, telefoon en tablet. Je ontvangt na afloop de videoregistratie van het webinar.

Actief oefenen

Wil je persoonlijke begeleiding, feedback en oefenen met eigen praktijksituaties? Schrijf je dan in voor onze driedaagse training Dreamweaver CC Basis of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Referenties

De cursus Gratis webinar Dreamweaver is beoordeeld met een gemiddelde van 8.5.