Learnit Training

Gratis webinar Excel, de basis voorbij.

In een half uur een globaal overzicht krijgen van een aantal veelgebruikte functies en daarnaast ook een kennismaking hebben met grafieken en draaitabellen in Excel? Dan is dit webinar echt iets voor jou!

Wanneer je je weg al weet te vinden in Excel en al de basisfuncties, zoals navigatie en rekenregels, geen geheimen meer voor je hebben, schrijf je dan in voor dit half uurtje verdieping in het meest gebruikte rekenprogramma ter wereld. 

Met Excel kun je veel meer dan alleen rekenen. In Excel 2016 zijn een aantal mooie nieuwe functies toegevoegd en maak je nu snelle analyses in slechts een paar muisklikken. In een handomdraai maak je van een gegevensbereik een tabel met sorteer en filtermogelijkheden. Met weinig moeite kun je gegevens omzetten in overzichtelijke grafieken en draaitabellen. 

Hoe? Ik laat het je zien in dit interactieve LearnIt webinar op 10 maart van 11:00 tot 11:30 uur. 

 

Inhoud

  • Populaire functies
  • Tabellen in Excel
  • Gegevens presenteren met grafieken
  • Kennismaking draaitabellen en slicers

Lesvorm

webinar

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.