Learnit Training

Gratis webinar Excel Power BI

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Vanaf versie 2013 is Excel uitgerust met een aantal, enigszins verborgen, extra’s. Met Power Map wordt locatie gerelateerde data weergeven op een landkaart en kan er zelfs een tour, compleet met inzoomen, worden opgenomen als video. Met Power View is eindelijk een volwaardige rapportage tool beschikbaar om, aan de data gekoppeld, een fraai rapport te kunnen samenstellen. Dankzij de uitbreiding van Power Pivot kunnen allerlei bestanden in een datamodel worden samengevoegd en vervolgens bewerkt worden in een draaitabel. De mogelijkheden van Excel zijn hiermee weer fors toegenomen.

In het webinar zal onze trainer Roy laten zien hoe de functies van Power Map en Power View kunnen worden gebruikt in Excel. Na deze uitleg en demonstratie kun je zelf hiermee aan de slag!

De uitbreidingen Power Map, Power View en Power Pivot maken deel uit van Power BI, maar zijn helaas alleen beschikbaar voor gebruikers van de professionele versie van Office 2013 of 2016.

Lesvorm

webinar

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.