Learnit Training

Gratis webinar Hear hear!: wat je leert als je écht luistert

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Wanneer heb je voor het laatst echt goed geluisterd?

Was dat gisteren tijdens de lunch, in gesprek met een collega? Of toen je kinderen vanmorgen vroeg vertelden over wat ze hadden gedroomd? Of zojuist naar dat liedje op de radio?

Op het moment dat we écht luisteren, worden we ook echt geraakt, meegenomen, kunnen we ons verwonderen, staan we echt in verbinding met de ander. Op het moment dat we écht luisteren, begrijpen we de ander vaak beter en geven we de ruimte om begrepen te worden. Hierdoor krijg je minder snel te maken met misverstanden en heb je een prettiger contact met je collega’s. Het zal je verwonderen wat je te weten komt als je écht luistert naar wat er (niet) gezegd wordt.

In het webinar Hear hear! gaat trainer Eleana in op wat écht luisteren betekent, tegen welke valkuilen je kunt aanlopen en hoe je luisteren kunt toepassen.

Over het webinar

Dit webinar duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens het webinar is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de trainer. We zullen via de zogenaamde "poll" ook vragen stellen aan de deelnemers. Mocht je het webinar missen dan is dit geen probleem, want alle deelnemers krijgen achteraf de opname van het webinar. Het webinar is te volgen op een computer, telefoon en tablet.

Actief oefenen

Wil je persoonlijke begeleiding, feedback en oefenen met eigen praktijksituaties? Schrijf je dan in voor onze training Communicatieve vaardigheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Referenties

De cursus Gratis webinar Hear hear!: wat je leert als je écht luistert is beoordeeld met een gemiddelde van 8.5.