Learnit Training

Gratis webinar Hoe je jouw werkgeluk en dat van je collega’s kunt vergroten

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

In dit webinar gaan we kijken naar hoe je voor jezelf en voor collega’s meer werkgeluk kunt creëren. We doen dit aan de hand van het psychologisch kapitaal: dit zijn vier eigenschappen die iedereen in een bepaalde mate al bezit, maar die verder ontwikkeld kunnen worden.

Psychologisch kapitaal draagt bij aan verhoogde productiviteit en werkgeluk. Zowel voor werknemer als werkgever is het dus interessant om deze vier eigenschappen in de gaten te houden en te vergroten bij zichzelf en collega’s. Psychologisch kapitaal heeft positieve effecten op onder andere de volgende aspecten:

  • Vermindering van stress en angst
  • Verhoging van prestaties
  • Verhoging van tevredenheid en werkgeluk

In dit webinar leert Learnit-trainer Roeli jou wat de vier aspecten van psychologisch kapitaal zijn en hoe deze bijdragen aan werkgeluk. Bovendien krijg je snelle, praktische handvaten voor het vergroten van psychologisch kapitaal bij jezelf en collega’s.

 

Inhoud

  • -

Lesvorm

webinar

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.