Learnit Training

Gratis webinar Hoe je omgaat met weerstand en conflicten in je team

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Ben je leidinggevende en heb je te maken met gedoe en ruzie in je team? Is er een collega, die steeds weer tegen je in gaat of niet mee wil met verbeteringen, hoe goed je argumenten ook zijn? Zijn er teamleden die niet met elkaar overweg kunnen en dat niet zelf oplossen? En zou je wel wat inzichten en tips hiervoor kunnen gebruiken?

 

In het webinar over weerstand en conflicten in je team laat trainer Anna Maria Bezemer  je zien waarom het zo mis kan gaan tussen collega’s of tussen jou en je medewerkers. Hoe pak je dat aan? We kijken naar hoe weerstand en conflicten werken, waarom het vaak ook juist een goed teken is, maar ook waarom we soms precies de verkeerde dingen doen in een poging  het op te lossen. En je krijgt natuurlijk handzame tips mee.

 

Inhoud

  • Wat gebeurt er precies en waarom
  • Oorzaak en gevolg
  • Hoe komt het dat je soms precies het verkeerde doet
  • Wat kun je het beste wel doen

Lesvorm

webinar

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.