Learnit Training

Gratis webinar Meer resultaat uit je verkoopgesprek

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Verkoopgesprekken voeren is niet altijd even makkelijk of leuk: soms loopt een gesprek niet zo lekker. Goed nieuws: met een aantal handige technieken kom je al snel een heel eind. Als jij nog makkelijker verkoopgesprekken wilt voeren en met meer resultaat, doe dan mee aan dit webinar.

Je leert met welke vragen je de klant sneller zover krijgt dat hij zaken met je wil doen. Zodat je meer klanten kunt bedienen en meer omzet gaat realiseren. Er is veel interactie tijdens dit webinar, je kunt gelijk oefenen. Zo levert je volgende verkoopgesprek gelijk meer op! 

Wil je bekend raken met de mogelijkheden van verkoopgesprekken of wil je meer technieken beheersen? Dan is dit webinar, naast de cursus Sales: verkopen met resultaat! van Learnit Training, een ware toevoeging.

Dit webinar is met name geschikt voor mensen die producten of diensten verkopen in de zakelijke markt en iets minder geschikt voor verkopen in de consumentenmarkt

Inhoud

  • -

Lesvorm

webinar

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.