Learnit Training

Gratis webinar Mindfulness

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Wat heb jij vandaag allemaal gedaan zonder erbij na te denken? Aankleden, tandenpoetsen, de reis naar je werkplek, het groeten van de buren, traplopen...

Waarschijnlijk kun je dit lijstje gemakkelijk aanvullen. Wij mensen doen namelijk de meeste dingen op de automatische piloot. Onze gedachten dwalen af naar wat al gebeurd is of naar dat wat nog gaat komen. We zijn bezig met spijt over hoe we iets hebben aangepakt of met zorgen over hoe we morgen alle taken af kunnen krijgen. Als je je aandacht telkens weet terug te brengen naar het huidige moment, dan blijven we uit de valstrik van onze eigen gedachten. Het resultaat is dat we ons niet gek laten maken en niet steeds maar aan het vechten zijn tegen dat wat we niet willen. Door Mindfulness kun je bewuster en vrijer leven zodat je veerkrachtiger in het leven staat.

Tijdens het webinar maak je kennis met Mindfulness. Onze trainer Charlie zal aandacht besteden aan wat het wel is, wat het juist niet is en wat Mindfulness voor jou kan betekenen.

Er is geen voorkennis vereist om het webinar te kunnen volgen.

Materiaal

Je ontvangt na afloop de videoregistratie van het webinar.

Over dit webinar

Dit webinar duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens het webinar is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de trainer. We zullen via de zogenaamde "poll" ook vragen stellen aan de deelnemers. Het webinar is te volgen op een computer, telefoon en tablet.

Actief oefenen

Wil je persoonlijke begeleiding, feedback en oefenen met eigen praktijksituaties? Schrijf je dan in voor onze driedaagse training Mindfulness of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Referenties

De cursus Gratis webinar Mindfulness is beoordeeld met een gemiddelde van 8.5.