Learnit Training

Gratis webinar MS Project

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Omdat Excel nu eenmaal bovenop in onze gereedschap koffer ligt, wordt dit ook voor van alles gebruikt. Ook bij het maken van een projectplanning ligt het voor de hand om dit in Excel te doen. Nadelen zijn er volop: geen afhankelijkheden, geen rapportages, alles handmatig aanpassen en daardoor kans op fouten. Beter is het om een programma te gebruiken dat hier speciaal voor ontwikkeld is: MS Project. Met dit programma is het weliswaar niet eenvoudig een planning op te zetten maar eenmaal onder de knie is het onmisbaar geworden bij het maken van een planning, het bewaken van de voortgang en de rapportages.

 

In dit webinar zal onze trainer Roy Nieuwenhuijzen laten zien wat de mogelijkheden van het programma zijn en ook de beginnersfouten te leren voorkomen. Hierna kunt u zelf aan de slag met het opzetten van een eigen planning in MS Project.

 

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Instellingen

  • Kalenders

  • Sub- en hoofdtaken

  • Afhankelijkheden

  • De GANTT weergave.

Lesvorm

webinar

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.