Learnit Training

Gratis webinar Omgaan met stress

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Vaak hoor je mensen zeggen dat ze het (te) druk hebben, wellicht herken je dit ook voor jezelf. Het is ongelofelijk hoe lang we door kunnen gaan en kunnen buffelen. Voor een beperkte periode is dit vol te houden, maar als je te lang onder druk staat en je je gestresst voelt dan gaat je lichaam protesteren en krijg je een korter lontje en lichamelijke klachten.

Tijdens het webinar Omgaan met stress besteed onze trainer Carlijn aandacht aan hoe je kunt herkennen wanneer je stress ervaart, wat er dan met je gebeurt, en met name welke manieren er zijn hoe je hier mee om kan gaan.

Materiaal

Je ontvangt na afloop de videoregistratie van het webinar.

Over dit webinar

Dit webinar duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens het webinar is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de trainer. We zullen via de zogenaamde "poll" ook vragen stellen aan de deelnemers. Het webinar is te volgen op een computer, telefoon en tablet. Er is geen voorkennis vereist om het webinar te kunnen volgen.

Actief oefenen

Wil je persoonlijke begeleiding, feedback en oefenen met eigen praktijksituaties? Schrijf je dan in voor een van onze trainingen op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Referenties

De cursus Gratis webinar Omgaan met stress is beoordeeld met een gemiddelde van 8.5.