Learnit Training

Gratis webinar Onderhandelen voor meer salaris: zo doe je dat!

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Nu de economie weer aantrekt en er steeds meer vacatures zijn, sta je er als werknemer goed voor. Het is een prima moment om je arbeidsvoorwaarden eens tegen het licht te houden! Veel mensen beschouwen onderhandelen over salaris als lastig en bereiken lang niet altijd wat ze willen tijdens de onderhandelingen. Na dit webinar wordt dat anders!

Je krijgt waardevolle tips en leert onderhandelen op een manier die veel werknemers meer salaris heeft opgeleverd. Je ziet ook wat niet werkt - dan kun je je dat besparen. Onderhandelen voor meer salaris: zo doe je dat!

Materiaal

Je ontvangt na afloop de videoregistratie van het webinar.

Over dit webinar

Dit webinar duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens het webinar is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de trainer. We zullen via de zogenaamde "poll" ook vragen stellen aan de deelnemers. Het webinar is te volgen op een computer, telefoon en tablet. Er is geen voorkennis vereist om het webinar te kunnen volgen.

Actief oefenen

Wil je persoonlijke begeleiding, feedback en oefenen met eigen praktijksituaties? Schrijf je dan in voor een van onze trainingen op het gebied van Professionele gespreksvoering of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Referenties

De cursus Gratis webinar Onderhandelen voor meer salaris: zo doe je dat! is beoordeeld met een gemiddelde van 8.4.