Learnit Training

Gratis webinar Onderzoekend vragen

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Vragen stellen lijkt gemakkelijker dan het is. Hoe vaak maak jij mee, dat je tevreden uit een gesprek komt en later pas merkt dat je toch niet alle informatie hebt die je nodig had? Of dat je denkt iets te begrijpen, maar in de praktijk merkt dat er toch nog dingen onduidelijk zijn?

In het webinar Onderzoekend vragen helpen we je daarmee. We geven je tips waarmee je beter kunt doorvragen, ervoor kunt zorgen dat je de antwoorden krijgt die je nodig hebt en de mindset vindt om te kunnen luisteren naar de antwoorden.

Over het webinar

Dit webinar duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens het webinar is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de trainer. We zullen via de zogenaamde "poll" ook vragen stellen aan de deelnemers. Mocht je het webinar missen dan is dit geen probleem, want alle deelnemers krijgen achteraf de opname van het webinar. Het webinar is te volgen op een computer, telefoon en tablet.

Actief oefenen

Wil je persoonlijke begeleiding, feedback en oefenen met eigen praktijksituaties? Schrijf je dan in voor onze training Gesprekstechnieken of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Referenties

De cursus Gratis webinar Onderzoekend vragen is beoordeeld met een gemiddelde van 8.5.