Learnit Training

Gratis webinar OneNote

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Een papierloos kantoor met OneNote? Al vanaf de introductie van de computer leeft het idee om in een kantooromgeving zonder papier te werken. Kostenbesparend en vooral gemakkelijk. Met de toenemende digitalisering is ook de hoeveelheid data toegenomen zodat afdrukken ook geen optie meer is. Al geruime tijd wordt bij Microsoft Office het pakker OneNote meegeleverd. Ook is dit pakket beschikbaar voor telefoon en tablet. Met dit pakket kan zeer eenvoudig een digitaal archief worden opgebouwd en gevuld en is daarna overal beschikbaar. Ook werkt OneNote samen met Outlook om informatie uit te wisselen en op te slaan.

Tijdens het webinar OneNote laat onze trainer zien hoe digitale notitieblokken moeten worden gemaakt, ingedeeld en vanuit de diverse toepassingen gevuld worden. Ook wordt getoond op welke manieren deze notitieblokken geopend, gelezen en gewijzigd kunnen worden met een computer, een telefoon en een tablet.

Er is geen voorkennis vereist om het webinar te kunnen volgen.

Over dit webinar

Dit webinar duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens het webinar is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de trainer. We zullen via de zogenaamde "poll" ook vragen stellen aan de deelnemers. Het webinar is te volgen op een computer, telefoon en tablet. Je ontvangt na afloop de videoregistratie van het webinar.

Actief oefenen

Wil je persoonlijke begeleiding, feedback en oefenen met eigen praktijksituaties? Schrijf je dan in voor onze eendaagse training OneNote of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Referenties

De cursus Gratis webinar OneNote is beoordeeld met een gemiddelde van 8.3.