Learnit Training

Gratis webinar Photoshop

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Tijdens het gratis webinar Photoshop zal onze trainer Mike uitleg geven over een aantal geavanceerde technieken binnen Photoshop. Zoals:

  • Kleuren mengen
  • Maskers
  • Uitknipmaskers
  • Filters
  • Slimme objecten

Mike gaat een digitaal kunstwerkje maken en zal aandachtspunten aanstippen die je handig kunt inzetten tijdens het maken van collages. Zo zal hij stilstaan bij minder eenvoudige handelingen zoals; verschillende blend-modes, filters en het werken met smart-objects. Het tempo maakt het webinar uitdagend genoeg voor iedereen.

Over het webinar

Dit webinar duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens het webinar is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de trainer. We zullen via de zogenaamde "poll" ook vragen stellen aan de deelnemers. Het webinar is te volgen op een computer, telefoon en tablet.

Wil je bekend raken met de mogelijkheden van Photoshop? Dan is dit webinar, naast de Photoshop-trainingen van Learnit Training, een ware toevoeging.

Referenties

De cursus Gratis webinar Photoshop is beoordeeld met een gemiddelde van 8.5.

“Leuk webinar dat goed te volgen is.” - Be­oor­de­ling: 7.6

G. Debipersad, gnTel

“Ik zie dit als een opstap naar de cursus photoshop.” - Be­oor­de­ling: 8.6

W. Matulessy

“Zeker een aanrader. Op een professionele en duidelijke manier maak je kennis met een paar mooie technieken/tools voor iedereen toepasbaar binnen PS. De webinar brengt in beeld wat makkelijk te volgen is. Zien is duidelijker dan online lezen in een handout.” - Be­oor­de­ling: 8

J. Latijnhouwers, Gemeente Sint-Oedenrode