Learnit Training

Gratis webinar Photoshop snel en makkelijk onder de knie

Waar gaat het webinar over?

In dit webinar, dat wordt gehouden op 27 augustus om 11:00, gaat Learnit-trainer en Adobe-expert Jaap samen met jou de belangrijkste hoofdstukken van het boek Classroom in een boek langs. Dit boek is ontworpen om mensen op een snelle en overzichtelijke manier wegwijs te maken met Adobe Photoshop. 

Waarom moet ik dit webinar volgen?

Aan het einde van het webinar heb je een goed beeld van de voordelen die het boek jou kan bieden om Photoshop op een snelle manier onder de knie te krijgen. Daarnaast komt je erachter hoe Learnit in de cursus Photoshop CC Basis dit boek toepast en krijg je van onze expert een aantal praktische Photoshop tips waar je gelijk mee aan de slag kunt. 

Hoe zit het met jullie bijhorende cursus Photoshop CC Basis? 

De cursus Photoshop CC Basis van Learnit wordt gegeven volgens de Open Leermethode. Dat houdt in dat je zelfstandig aan de slag gaat in het tempo dat jij prettig vindt en met de stof die voor jou relevant is. Je gebruikt hierbij het officiële Adobe Training boek: Classroom in een boek. De docent, een expert op het gebied van Adobe software, staat hierbij volledig ter beschikking mocht je vragen, twijfels of opmerkingen hebben. Specifieke vragen, die speciaal voor jouw situatie relevant zijn mogen uiteraard gesteld worden, dit wordt zelfs aangemoedigd vanuit de trainer. Kijk hier voor meer informatie!

Lesvorm

webinar

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.