Learnit Training

Gratis webinar SharePoint

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Het beschikbaar hebben van de juiste informatie op het juiste tijdstip is steeds belangrijker voor de continuïteit van onze werkzaamheden. Met de steeds grotere hoeveelheden data wordt het lastiger om deze snel terug te vinden. Vaak kost het meer tijd om iets te vinden, dan de tijd die we nodig hebben om het gevonden resultaat te gebruiken. Een centraal platform als SharePoint biedt de mogelijkheid om informatie op een eenvoudige wijze informatie te delen.

Tijdens het webinar SharePoint laat onze trainer Roy zien hoe een eenvoudige site kan worden opgebouwd, waarna deze gebruikt kan worden voor het opslaan en delen van informatie.

Tijdens het webinar besteedt Roy aandacht aan de volgende onderwerpen:

  • De mogelijkheden van SharePoint
  • Sites en subsites
  • Bibliotheken
  • Web Apps
  • Documenten toevoegen
  • Documenten vinden

Over het webinar

Dit webinar duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens het webinar is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de trainer. We zullen via de zogenaamde "poll" ook vragen stellen aan de deelnemers. Mocht je het webinar missen dan is dit geen probleem, want alle deelnemers krijgen achteraf een opname van het webinar. Het webinar is te volgen op een computer, telefoon en tablet.

Actief oefenen

Wil je persoonlijke begeleiding, feedback en oefenen met eigen praktijksituaties? Schrijf je dan in voor één van onze SharePoint-trainingen of vraag vrijblijvend een offerte aan.