Learnit Training

Gratis webinar Slim onderhandelen

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Nieuw! Interactief webinar over slim onderhandelen

Tijdens het webinar leer je direct wat het resultaat is van je eigen communicatie. In het webinar gaan trainers Charlie en Rob over een aantal onderwerpen live onderhandelen. Ze lopen een aantal keer in het onderhandelingsgesprek vast. Als deelnemer kun je op dat moment een suggestie in de chatbalk doen aan Charlie of Rob. Zij zullen een aantal suggesties van deelnemers inbrengen in het gesprek om te zien wat het effect ervan is. En bespreken vervolgens na wat het effect was en of het slim is om te doen.

Op die manier staat het verloop en de uitkomst van de onderhandelingen nog niet vast en heb je daar als deelnemer veel invloed op. Met als voordeel: je leert en ziet gelijk hoe de manier die je voorstelt in het echt uitpakt. Bovenliggend doel van het webinar: beter leren onderhandelen in alledaagse situaties. Met je werkgever, je zakenpartners, je prive partner, je buren en wellicht zelfs je kinderen. Aan het einde van het webinar krijg je een aantal praktische tips die je hierbij helpen.

Schrijf je daarom in, verheug je op twee mensen die vastlopen en hoe ze met je voorstellen er wellicht toch weer uit komen of juist nog verder in de problemen raken ;)

Over het webinar

Dit webinar duurt ongeveer 40 minuten. Tijdens het webinar is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de trainers. We zullen via de zogenaamde "poll" ook vragen stellen aan de deelnemers. Mocht je het webinar missen dan is dit geen probleem, want alle deelnemers krijgen achteraf de opname van het webinar. Het webinar is te volgen op een computer, telefoon en tablet.

Actief oefenen

Wil je persoonlijke begeleiding, feedback en oefenen met eigen praktijksituaties? Schrijf je dan in voor onze training Onderhandelen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Referenties

De cursus Gratis webinar Slim onderhandelen is beoordeeld met een gemiddelde van 8.4.