Learnit Training

Gratis webinar Sneller, overzichtelijker en goedkoper foto’s bewerken met Affinity Photo

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Wil je foto's verbeteren, combineren, van bijzondere effecten voorzien of compleet nieuwe beelden maken? Lange tijd was Photoshop daarvoor het enige geschikte programma. Maar sinds 2015 is er een volwaardig, misschien zelfs beter alternatief: Affinity Photo is sneller, overzichtelijker, veel goedkoper en heeft unieke mogelijkheden die in Photoshop ontbreken. In dit webinar maak je kennis met dit bijzondere programma. Het is geschikt voor mensen die nieuw zijn in de wereld van beeldbewerking, maar ook voor Photoshoppers die kennis willen maken met een alternatief.

Als je aan dit webinar mee wilt doen, dan is het handig om vooraf een gratis proefversie te installeren van Affinity Photo. Deze kun je hier downloaden. De proefversie is 10 dagen geldig, dus installeer deze pas na 2 september.

 

Inhoud

  • Wat is Affinity Photo (en wat zijn verschillen met Photoshop)?
  • Bestanden openen, bewerken en uitwisselen
  • Hele beelden aanpassen
  • Selecteren en selecties bewerken
  • Slimme trucs

Lesvorm

webinar

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.