Learnit Training

Gratis webinar SQL, actueler dan ooit!

Waarom SQL?

Na bijna 50 jaar is SQL nog steeds één van de meest gebruikte talen als het op database beheer aankomt. SQL kun je daarom het beste omschrijven als een taal die je in staat stelt om gewenste informatie uit een database te halen. Elke actie binnen een database wordt namelijk met deze taal uitgevoerd.

Inhoud webinar

Lastig om de SQL taal te begrijpen? Dat valt gelukkig mee! In deze webinar leer je namelijk een aantal basis SQL statements om gegevens uit een database op te halen, te filteren en te sorteren. Is je data over meerdere tabellen verspreid? Geen probleem, met SQL kun je vrij eenvoudig meerdere tabellen combineren. Na deze webinar weet je alles over een aantal basisfuncties van SQL en ben je zelf in staat om gegevens uit een database te filteren. Meld je dus snel aan voor de webinar en ga direct aan de slag met je eigen database!

Hoe zit het met de bijbehorende cursus SQL Basis?

Tijdens onze tweedaagse training SQL Basis ontwikkel je kennis en vaardigheden op het gebied van SQL. Onder begeleiding van een database trainer ga je actief aan de slag met het maken van zogenoemde query’s. Na deze training heb je de basis van SQL onder de knie en ben je in staat om zelf query’s op te stellen en gegevens op te halen. Kijk hier voor meer informatie!

Lesvorm

webinar

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.