Learnit Training

Gratis webinar Storytelling

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Vorige week was dan eindelijk de presentatie waar ik al weken naar toeleefde. Gehaast reed ik van werk naar huis, hees me in een mooie outfit, nam gauw een laatste hap van mijn maaltijd en sprong op de fiets. Met wat mazzel scoorde ik een zitplaats van waar ik de spreker goed zou kunnen zien. Tot mijn eigen verbazing hoorde ik, toen het eindelijk zover was, mijzelf joelen als een 15-jarige puber bij een popconcert. Het applaus was oorverdovend. Iedereen was benieuwd naar het verhaal van deze schuchtere denker. Mijn enthousiasme maakte jammer genoeg al gauw plaats voor ongemak. Plaatsvervangende schaamte bekroop me. In de zaal zwelde het geroezemoes aan. Wat gebeurde hier? De spreker raakte niet. Zijn verhaal was geen verhaal. Wat een domper... Teleurgesteld fietste ik die avond naar huis. Thuisgekomen trok ik zijn verzameld werk uit de boekenkast en laafde me aan de schoonheid van zijn ideeën. Prachtig, maar het was maar een schrale troost.

Verhalen spreken tot de verbeelding, geven betekenis en inspireren. In het webinar Storytelling word je door trainer Charlie meegenomen in de wereld van het vertellen van verhalen. Wat is Storytelling en wat kan Storytelling voor jouw presentaties betekenen?

Over het webinar

Dit webinar duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens het webinar is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de trainer. We zullen via de zogenaamde "poll" ook vragen stellen aan de deelnemers. Mocht je het webinar missen dan is dit geen probleem, want alle deelnemers krijgen achteraf de opname van het webinar. Het webinar is te volgen op een computer, telefoon en tablet.

Actief oefenen

Wil je persoonlijke begeleiding, feedback en oefenen met eigen praktijksituaties? Schrijf je dan in voor onze training Presenteren met overtuiging of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Referenties

De cursus Gratis webinar Storytelling is beoordeeld met een gemiddelde van 8.5.