Learnit Training

Gratis webinar Tien gesprekstechnieken om iemand af te troeven: een scherpe opmerking mag!

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Veel communicatietrainingen van Learnit gaan over luisteren, de ander begrijpen, je inleven in iemands situatie en tot meer empathie komen. In de meeste gevallen is dat ook heel belangrijk.

Maar soms, soms wil je gewoon je zin krijgen. Dan wil je een scherpe opmerking maken. Iemand aftroeven. Scoren. Winnen. Het hoeft niet vaak te zijn, maar er zijn zo nu en dan van die momenten waarop je denkt: kon ik je nu verbaal maar flink aftroeven! Daar gaan we mee aan de slag, want een spicy webinar op zijn tijd kan geen kwaad.

De vraag die we gaan beantwoorden is: hoe kun je iemands mening, uitspraak of overtuiging succesvol in twijfel trekken en je punt maken? We bieden je daarmee tien gesprekstechnieken ‘voor gevorderden’. Grote kans dat er voor iedereen wel een techniek bij zit die goed past.

 

Inhoud

  • Iemand aftroeven, waarom zou je?
  • Tien gesprekstechnieken voor gevorderden
  • Oefenen!
  • Hoe verder?

Lesvorm

webinar

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.