Learnit Training

Gratis webinar Timemanagement

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Steeds meer doen in minder tijd, het lijkt een trend te zijn. Op zich is jezelf uitdagen natuurlijk prima, maar als we daarin doorschieten kan het niet alleen veel stress opleveren, maar ook zorgen voor slechtere resultaten.


Timemanagement staat voor het (terug)pakken van de regie over je eigen werkpakket. Je bent je bewust van de prioriteiten in je werk en van je werk/privé balans en je kunt nee zeggen met respect voor de belangen en gevoelens van de ander. Je kunt daardoor een heldere structuur aanbrengen in je werk en de juiste keuzes maken op het juiste moment. En als het toch even teveel wordt, weet je wat je moet doen om weer te ontspannen.


In het webinar Timemanagement besteden we aandacht aan het stellen van prioriteiten en aanbrengen van structuur, nee zeggen met respect voor de ander en je krijgt tips om te ontspannen in drukke tijden.

Inhoud

  • -

Lesvorm

webinar

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.