Learnit Training

Gratis webinar Waarom een webinar past in jouw communicatiestrategie

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Als bedrijf wil je zo efficiënt mogelijk communiceren. Of het nu om interne communicatie met medewerkers gaat, of om externe communicatie met potentiële klanten: je bent altijd op zoek naar interactie.


Dat bereik je niet zomaar: je collega’s zitten vaak verspreid over meerdere locaties en potentiële klanten hebben hun vestiging lang niet altijd bij jou om de hoek. Organiseer daarom een webinar en breng de informatie op een effectieve manier over.


Een webinar is een interactieve online sessie, waarmee je op een effectieve manier grote groepen kunt bereiken. Het grote voordeel ten opzichte van conventionele communicatietechnieken: het is live en daarom kunnen deelnemers meteen reageren via een chatveld. Een webinar biedt dus een groot bereik en interactie met deelnemers. Bovendien organiseer je zo’n sessie voor een relatief lage prijs.


Wil je weten hoe een webinar past in jouw communicatiestrategie? Schrijf je dan in voor deze sessie, waarin Jasmin van Yourwebinar op 12 september om 13.00 uur uitlegt wat het begrip ‘webinar’ precies inhoudt en wat zij voor jou kan betekenen.

 

Inhoud

  • Wat is een webinar?
  • Verschillende doeleinden
  • Het webinar proces
  • Techniek
  • Tips & tricks

Lesvorm

webinar

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.