Learnit Training

Gratis webinar Wat is NLP? En wat heb je eraan?

Je hebt er wellicht wel eens van gehoord: NLP. Het staat voor Neuro Linguistisch Programmeren. Maar wat heb je eraan?

Een deelnemer die laatst aan een NLP training meedeed schreef: “Ik zou een NLP training van harte aanbevelen als je je zelf beter wilt leren kennen, wilt werken aan je doelen, aan de slag wilt met je blokkades en daarmee een gelukkigere en betere versie van jezelf wilt worden.”

Daar staat nogal wat. Maar ze meent het echt. Voor de meeste mensen wordt het leven na NLP wat makkelijker, leuker, beter. Omdat je meer voor elkaar krijgt met minder moeite.

Hoe ziet het webinar eruit?
Tijdens dit webinar kijken we in een half uur naar een onderdeel van NLP dat lekker praktisch is. Je ontvangt van ons een hand-out om praktisch deel te nemen aan het webinar. Schrijf je in door op de groene knop aan de zijkant van deze pagina te klikken!

Hoe zit het met de cursus "Neurolinguïstisch programmeren (NLP): een introductie"
Deze training is een bedoeld als introductie voor iedereen die geïnteresseerd is in NLP. In de training wisselen we af tussen concreet ervaren, experimenteren met gedrag en technieken, reflecteren en theorie verkennen. Je leert 'out of the box' te denken. Het geeft je een nieuwe kijk op de realiteit waardoor het mogelijk wordt je doelen te verwezenlijken. NLP leert je rapport op te bouwen – optimaal te communiceren met je omgeving, los van subjectieve waardeoordelen. De resultaten van NLP zijn indrukwekkend. Kijk hier voor meer informatie!

Lesvorm

webinar

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.