Learnit Training

Gratis webinar Web application security

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Elke dag is er wel een nieuwsbericht dat een website is gehackt of een database is gelekt. Hoe doen hackers dat toch? In het webinar Web Application Security kruipen we in de huid van een hacker en bekijken we hoe deze aanvallen werken.

Hierbij gaan we uit van de OWASP top 10, de lijst van meest voorkomende beveiligingsproblemen in web applicaties. In deze webinar behandelen we de top 3:

  • SQL injection
  • Session management
  • Cross-site scripting

We bekijken een aantal simpele PHP web applicaties waar een beveiligingsprobleem in zit, onderzoeken hoe hackers hier misbruik van kunnen maken, en hoe ontwikkelaars deze fout hadden kunnen voorkomen.

Er is geen voorkennis vereist om het webinar te kunnen volgen.

Over dit webinar

Dit webinar duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens het webinar is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de trainer. We zullen via de zogenaamde "poll" ook vragen stellen aan de deelnemers. Het webinar is te volgen op een computer, telefoon en tablet. Je ontvangt na afloop de videoregistratie van het webinar.

Actief oefenen

Wil je persoonlijke begeleiding, feedback en oefenen met eigen praktijksituaties? Kijk dan op onze website voor een overzicht van onze trainingen omtrent netwerk- en systeembeheer.