Learnit Training

Gratis webinar Webinars als marketinginstrument

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Klanten werven via webinars biedt ongekende mogelijkheden. Voor de klant is het een prettige ervaring om deel te nemen aan een webinar. De deelname is helemaal vrijblijvend, dus ongedwongen, en de klant krijgt met het webinar toegang tot een schat aan informatie en oplossingen. Voor jou als bevlogen ondernemer geeft het webinar je de kans om je expertise te tonen aan honderden klanten. Je helpt de klanten met advies, dit wekt vertrouwen.

De mogelijke interactiviteit maakt een webinar nog interessanter. Voor de klant om gericht vragen te stellen en voor jou om meer informatie te verzamelen via pollvragen. Sommige klanten zullen direct overgaan tot contact, anderen kijken gewoon even op de site. Gelukkig biedt de techniek vele mogelijkheden om voor al deze situaties oplossingen te bedenken waardoor je een nog groter percentage van de klanten kunt bereiken.

In dit webinar laten we zien hoe je webinars in kunt passen in je online marketing strategie. Niet alleen tactiek komt aan bod, ook de techniek. Het is makkelijker dan je denkt!

Materiaal

Je ontvangt na afloop de video-opname van het webinar.

Over dit webinar

Dit webinar duurt ongeveer 45 minuten. Tijdens het webinar is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de trainer. We zullen via de zogenaamde "poll" ook vragen stellen aan de deelnemers. Het webinar is te volgen op een computer, telefoon en tablet.

Webinar organiseren

Wil je zelf een webinar organiseren? Dan kan Yourwebinar je daarbij in alle facetten van dienst zijn. Of het nu gaat om een deskundig advies, over hoe een webinar op te zetten en zorgvuldig af te stemmen op een specifieke doelgroep, of om het beschikbaar stellen van onze webinar studio in Amsterdam: Yourwebinar is je graag van dienst!

Referenties

De cursus Gratis webinar Webinars als marketinginstrument is beoordeeld met een gemiddelde van 8.5.