Learnit Training

Gratis webinar Websites maken met het Python Django Web framework

In dit webinar zal Learnit IT-expert André jou meenemen in de ontwikkeling van een website met behulp van het Django web framework, dat geschreven is in Python. 
Het mooie aan Django is dat het veel van de vervelende of langdradige taken die bij webdevelopment komen kijken overneemt. Op deze manier krijg jij meer tijd om je te richten
op de ontwikkeling van de applicatie, zonder daarbij het wiel telkens opnieuw uit te moeten vinden: een perfect programma dus!

Hoe ziet het webinar eruit?
Het webinar vindt live plaats en duurt in totaal een half uur. In dit half uur worden de volgende drie belangrijke punten besproken, elk ongeveer 10 minuten. Tussendoor heb je de kans om vragen te stellen, dit kan via de chat. 

Wist je dat Learnit sinds kort ook een drie-daagse training Django aanbiedt? Kijk hier voor meer informatie over onze training: https://www.learnit.nl/cursus/django

Lesvorm

webinar

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.