Learnit Training

Gratis webinar Weerstand ombuigen naar motivatie

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Gesprekken voeren met mensen die iets niet willen is soms lastig. Een discussie met iemand in de weerstand: ga er maar aan staan. Laat staan de persoon tot ander gedrag aan te zetten of een andere houding te laten aannemen.

Motiverende gespreksvoering is een prachtige gesprekstechniek om weerstand te verminderen en motivatie voor verandering te vergroten. Sterker nog, als je deze gesprekstechniek onder de knie hebt, is geen enkele weerstand nog een probleem. Je sluit makkelijk aan op de ander en weet met weinig moeite iedereen met weerstand naar "ja-taal" te krijgen. Tijdens dit webinar krijg je een aantal belangrijke theorieën van motiverende gespreksvoering en kun je er tijdens het webinar zelfs al mee oefenen. Zodat elk “lastig” gesprek na dit webinar direct makkelijker wordt voor je.

Wil je bekend raken met de mogelijkheden van Motiverende gespreksvoering of wil je meer technieken beheersen? Dan is dit webinar, naast de training Motiverende gespreksvoering van Learnit Training, een ware toevoeging.

Lesvorm

webinar

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.