Learnit Training

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Interactief webinar: Leidinggeven in een nieuwe wereld
  • Ontwikkel je leiderschapsvaardigheden
  • Praat live met een expert in het vak
  • De sessie vindt veilig online plaats
  • Doe in korte tijd veel nieuwe inzichten op
  • Praktische training

Op effectieve wijze leidinggeven aan personeel in de nieuwe wereld; dat is wat personeel nodig heeft in deze roerige tijden. Om jou hierop voor te bereiden, leer je een aantal praktische vaardigheden die leidinggeven eenvoudiger maken. Ben je benieuwd om welke vaardigheden het precies gaat en hoe je deze het beste kan toepassen in de praktijk? Je komt erachter tijdens drie interessante uren met Learnit-expert Anna Maria! Klik op details voor meer informatie of schrijf je gelijk in.

Ja, ik wil meer weten

“Ik heb de training als zeer positief ervaren: een deskundige trainer, ruimte voor eigen inbreng en goede mogelijkheid om te oefenen met de behandelde gesprekstechnieken.” - Be­oor­de­ling: 8.8

learnit Leidinggeven aan vrijwilligers

Interactief webinar: Leidinggeven in een nieuwe wereld

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

 

Details

Het is inmiddels wel duidelijk, thuiswerken is een blijvertje. Na de coronacrisis zullen een aantal mensen wellicht weer op kantoor gaan werken, maar lang niet iedereen. En dat is voor het management een grote verandering. Om alles goed te laten verlopen en je mensen niet uit het oog te verliezen is het van belang dat leidinggevenden zich aanpassen aan deze nieuwe realiteit.

In dit 3 uur durende interactieve webinar kijken we naar wat het in jouw situatie betekent. Je krijgt inzicht in hoe je meer kunt gaan werken vanuit verbinden en vertrouwen en sturen op resultaat en we oefenen benodigde vaardigheden. Hoe voer je op een goede manier een gesprek met een medewerker bijvoorbeeld? Wanneer doe je dat online, via de telefoon, of toch liever face to face? En hoe pak je een online teamoverleg aan? Maar ook: hoe hou je in de gaten hoe het met je teamleden gaat, nu vereenzaming en burn-out een steeds reëler risico worden.

Onderwerpen:

  • Leidinggeven op afstand, wat betekent het voor jou?
  • Verbinden en vertrouwen.
  • Zorg hebben voor je medewerkers: creëer informele momenten.
  • Een gesprek voeren (op afstand).
  • Sturen op resultaat

Hoe ziet het webinar eruit?

Het webinar vindt in een online omgeving plaats. We gebruiken hier het programma Zoom voor. Mocht je geen gebruik kunnen of mogen maken van Zoom om wat voor reden dan ook dan verzinnen we graag een alternatief, laat dit ons in dat geval weten. De sessie duurt 3 uur, in deze tijd presenteert Anna Maria uiteraard de verschillende vaardigheden en uitdagingen die komen kijken bij leidinggeven in een nieuwe wereld. Daarnaast zorgt Anna Maria ook voor voldoende interactie en reflectie tijdens het webinar. Ze vraagt mensen om te antwoorden op vragen en er vinden verschillende oefeningen plaats waarin je wordt getriggerd om de omschakeling te maken naar leidinggeven in een nieuwe wereld.

Wie is Anna Maria?

Mensen van dienst zijn is altijd een belangrijke drijfveer voor mij geweest. Ook toen ik nog in het bedrijfsleven werkte. Maar toen ik rond mijn 40e koos voor werken als trainer en coach werd pas echt duidelijk hoe belangrijk het voor me is, om mensen te ondersteunen bij hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Als je weet wat je kan en je weet dat goed te gebruiken, dan heb je echt een stapje voor. Die bewustwording geeft kracht. En dat ik mensen bij dat proces mag helpen, daar word ik elke keer weer blij van. 
 

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

Investering

Webinar, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 125,-

btw 21%

€ 26,25

Totaal incl. btw

€ 151,25