Learnit Training

Cursus ITIL® Life Cycle: Continual Service Improvement

Een bedrijf staat nooit stil. Er zijn altijd verbeteringen in het doorlopende proces te realiseren. Verbeteren, effectiever en efficiënter maken, dat kan met processen op alle niveaus. Na het volgen van de cursus ITIL® Life Cycle: Continual Service Improvement ben je in staat om door het meten en evalueren van een service de processen effectiever en efficiënter in te richten. Met het toepassen van ITIL® Life Cycle: Continual Service Improvement krijg je inzicht in het effect van een service en hoe klanten en leveranciers deze service ervaren.

Onze gecertificeerde trainers laten tijdens de ITIL® Life Cycle: Continual Service Improvement cursus zien hoe alle activiteiten en technieken binnen Continual Service Improvement te managen zijn vanuit theorie, maar ook via praktijkvoorbeelden. Je wordt ondergedompeld in algemene concepten, processen, beleid en methoden die te maken hebben met de voortdurende verbetering van de dienstverlening.

Inhoud

Op de vierde dag van de cursus kan optioneel examen worden gedaan. De onderwerpen die tijdens de cursus en tijdens het examen aan bod komen, zijn:

  • Benchmarking
  • Service measurement
  • Governance
  • Het zevenstappenmodel
  • Service reporting
  • Deming cyclus
  • Ownership
  • Return on investment for Continual Service Improvement
  • Continual Service Improvement en organisatieveranderingen

Doelgroep

Wanneer je verantwoordelijk bent voor, of betrokken bent bij het beheren en verbeteren van de ICT-infrastructuur of de financiële vastlegging van ICT-middelen op strategisch niveau, dan is deze cursus ITIL® Life Cycle: Continual Service Improvement zeker aan te raden, omdat je na afloop in staat bent om de processen te verbeteren en deze effectiever en efficiënter in te richten.

Examen

Op de vierde dag kun je optioneel deelnemen aan de examentraining en afsluiten met een examen. Het examen wordt in het Engels afgenomen en bestaat uit meerkeuzevragen. Je hebt minimaal 28 punten punten nodig van de 40 beschikbare punten om het examen goed te maken en een certificaat te ontvangen. Voor het maken van de examenvragen kun je geen informatie raadplegen (een zogenaamd gesloten-boekexamen).

De kosten voor het examen bedragen €275,00 exclusief btw. Indien je deel wilt nemen aan het examen kan je dit bij het inschrijven voor de training aangeven in het opmerkingenveld.

Voorkennis

Om deel te nemen aan de cursus ITIL® Life Cycle: Continual Service Improvement heb je het certificaat van de cursus ITIL® Foundation of ITIL® Foundation Bridge of voorkennis van de onderwerpen die bij de ITIL® Foundation training worden behandeld.

Investering

Open inschrijving, per persoon, inclusief cursusmateriaal en lunch:


Duur

3 dagen

Prijs per dag (excl. btw)

€ 450,-

Subtotaal

€ 1350,-

btw 21%

€ 283,50

Totaal incl. btw

€ 1633,50

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.