Learnit Training

Cursus Java 8 Practitioner Deel 2

Tijdens deze vijfdaagse training leer je als Java Developer zelfstandig werken met de geavanceerde (OCPJP 8) onderdelen van de programmeertaal Java. Kennis en inzicht op het gebied van de standaard functionaliteit van Java en geavanceerde API’s worden verbreed. Vakmanschap staat centraal. De deelnemer wordt sterk uitgedaagd om zelfstandig met de theorie in de praktijk aan de slag te gaan om onderhoudbare, betrouwbare en overdraagbare applicaties te ontwikkelen.

Doelgroep

Java Developers met minimaal zes maanden praktijkervaring in Java Software Development.

Koffie, thee, lunch en materialen

De training is inclusief materiaal, koffie, thee en lunch op een van onze trainingslocaties.

Onderwerpen

  • Concurrency
  • Meertaligheidsondersteuning voor applicaties (internationalisation)
  • Java file-systeem (NIO.2)
  • JDBC en het DOA pattern

Voorkennis

Java 8 Practitioner Deel 1 of vergelijkbare kennis. Data Modeling & SQL of vergelijkbare kennis. Engelse leesvaardigheid.

Lesvorm

Deze training wordt aangeboden op basis van onze Open Leervorm-lesmethode. Dat betekent dat je onder actieve begeleiding van onze trainer zelfstandig aan het werk gaat om je de stof eigen te maken. Zo kun je in je eigen tempo je leerdoelen halen zonder daarbij gehinderd te worden door een sneller of langzamer tempo van je medecursisten. De trainer ziet erop toe dat je op schema blijft en je leerdoelen haalt. Deze leervorm biedt ruimte aan maatwerk. Je krijgt de gelegenheid om voorbeelden uit je eigen praktijk en IT-omgeving in te brengen waardoor je nog specifieker leert. meer...

Investering

Open inschrijving, per persoon, inclusief cursusmateriaal en lunch:


Duur

5 dagen

Prijs per dag (excl. btw)

€ 450,-

Subtotaal

€ 2250,-

btw 21%

€ 472,50

Totaal incl. btw

€ 2722,50

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.