Cursus jQuery Basis
 • Kleine groepen
 • Covid-19 veilig
 • Ervaren docent
 • Online mogelijk
 • Praktische training

Het schrijven van JavaScript kan vele malen eenvoudiger worden met het gebruik van jQuery. Leer het programmeren met jQuery, aangeboden in heel Nederland.

Ja, ik wil meer weten

Cursus jQuery Basis

Omschrijving

Het schrijven van JavaScript kan vele malen eenvoudiger worden met het gebruik van jQuery. In deze cursus leer je programmeren met deze meest gebruikte JavaScript library. Interactie met het DOM, Events binden en AJAX calls worden veel eenvoudig met jQuery. Daarnaast behoren verschillen tussen populaire browser tot het verleden.

De beschikbaarheid van vele jQuery plugins maken het mogelijk om eenvoudig en snel indrukwekkende resultaten te bereiken.

Onderwerpen

  • HTML- en CSS-functies in jQuery
  • Events binden en afhandelen met behulp van jQuery
  • Het jQuery Event Object
  • Animatiefuncties van jQuery. Waaronder het verbergen en tonen van elementen, uitklap/uitschuif animaties en elementen over het scherm bewegen.
  • Vereenvoudigde van AJAX met jQuery
  • Uitbreiden van de jQuery functionaliteit met plug-ins
  • Gebruik van de Cycle2 plugin
  • Gebruik van de Form Validation Plugin
  • Werken met jQuery UI standaard componenten waaronder de datepicker, de slider en drag-and-drop

  Voorkennis

  Om deze training met succes te kunnen volgen, dient je te beschikken over basiskennis van HTML, CSS en JavaScript. Bijvoorbeeld door de cursus JavaScript Basis.

  Lesvorm

  Deze training wordt aangeboden op basis van onze Open Leervorm-lesmethode. Dat betekent dat je onder actieve begeleiding van onze trainer zelfstandig aan het werk gaat om je de stof eigen te maken. Zo kun je in je eigen tempo je leerdoelen halen zonder daarbij gehinderd te worden door een sneller of langzamer tempo van je medecursisten. De trainer ziet erop toe dat je op schema blijft en je leerdoelen haalt. Deze leervorm biedt ruimte aan maatwerk. Je krijgt de gelegenheid om voorbeelden uit je eigen praktijk en IT-omgeving in te brengen waardoor je nog specifieker leert. meer...

  Taal

  De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

  Investering

  Vermelde prijzen zijn per persoon, inclusief cursusmateriaal. Bij de trainingen op locatie is een lunch inbegrepen.

  Op locatie Online
  Duur 3 dagen
  Prijs per dag, excl. btw € 550,- € 465,-
  Totaal, incl. btw € 1996,50 € 1687,95

  Certificaat

  Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname. (Dit geldt niet voor AXELOS trainingen)


  Online

  We organiseren deze training ook online. Hiervoor maken we gebruik van Webbex of Zoom. Inloggen met Skype is ook mogelijk. Op verzoek kan deze training ook met Microsoft Teams worden georganiseerd.

  De training duurt 3 dagen.

  • Tot een jaar na de training mag je gratis nóg een keer deelnemen.
  • Tegen bijbetaling van de cateringkosten mag je ook nog aan een klassikale training meedoen.

  Referenties

  De cursus jQuery Basis is beoordeeld met een gemiddelde van 9.

  "Een prima training op een mooie locatie. De persoonlijke aanpak van de trainer zorgt ervoor dat het niet verveeld. Ik heb er veel van geleerd."

  "Ik vond het een erg goede training en denk dat ik er veel van geleerd heb. En ook tips heb gehad waar je echt iets mee kan."

  "Voor mij was het grootse pluspunt dat het lesmateriaal erg duidelijk is. Hierdoor volg je op je gemak de training zonder de stress van wat bedoelen ze nou. Ik ben zeer positief verast geweest. wel moet ik zeggen dat ik al enige kennis van access had."

  "Zeer kundige trainer met brede kennis van zaken. Faciliteiten zijn dik in orde. lesdag (7 uren) is net lang genoeg om geconcentreerd te blijven"

  "Super leerzaam, stapsgewijs opgebouwd en goed te begrijpen voor mensen die hier nog geen kennis van hebben."