Learnit Training

Cursus jQuery Basis Live Online

Omschrijving

Het schrijven van JavaScript kan vele malen eenvoudiger worden met het gebruik van jQuery. In deze cursus leer je programmeren met deze meest gebruikte JavaScript library. Interactie met het DOM, Events binden en AJAX calls worden veel eenvoudig met jQuery. Daarnaast behoren verschillen tussen populaire browser tot het verleden.

De beschikbaarheid van vele jQuery plugins maken het mogelijk om eenvoudig en snel indrukwekkende resultaten te bereiken.

Onderwerpen

  • HTML- en CSS-functies in jQuery
  • Events binden en afhandelen met behulp van jQuery
  • Het jQuery Event Object
  • Animatiefuncties van jQuery. Waaronder het verbergen en tonen van elementen, uitklap/uitschuif animaties en elementen over het scherm bewegen.
  • Vereenvoudigde van AJAX met jQuery
  • Uitbreiden van de jQuery functionaliteit met plug-ins
  • Gebruik van de Cycle2 plugin
  • Gebruik van de Form Validation Plugin
  • Werken met jQuery UI standaard componenten waaronder de datepicker, de slider en drag-and-drop

  Voorkennis

  Om deze training met succes te kunnen volgen, dient je te beschikken over basiskennis van HTML, CSS en JavaScript. Bijvoorbeeld door de cursus JavaScript Basis.

  Lesvorm

  Deze training wordt via internet gegeven, live, door een trainer. Je kunt vanuit huis inloggen en de trainer zal je actief begeleiden samen met andere deelnemers.

  Deelname aan een online training van Learnit is laagdrempelig en niet ingewikkeld. We maken hiervoor gebruik van de software van Zoom. Bekijk hier de animatie.

  Er is voldoende tijd voor vragen en interactie met de andere deelnemers. Je kunt de training volgen vanaf een laptop, pc of een mobiel device. We raden een laptop of pc met microfoon en webcam aan. Op een laptop zijn deze meestal al aanwezig. Je kunt ervoor kiezen of je wel of geen gebruik wilt maken van je eigen videobeeld en geluid. Je hoeft dus niet zelf in beeld.

  Taal

  De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

  Investering

  Open inschrijving, per persoon, inclusief cursusmateriaal:


  Prijs excl. btw

  € 975,-

  btw 21%

  € 204,75

  Totaal incl. btw

  € 1179,75

  Certificaat

  Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.


  Referenties

  De cursus jQuery Basis Live Online is beoordeeld met een gemiddelde van 9.

  "Praktisch gericht en erg toepasbaar in de praktijk. Leuke combi van theorie + oefenen"

  "Ik heb tijdens deze training veel handvatten gekregen die ik makkelijk toe kan passen in de praktijk."

  "Duidelijke training waar ik veel aan heb gehad voor mijn werk. Echte aanrader."

  "Inhoud van de cursus is prima, je krijgt een duidelijk beeld over de toepasbaarheid van de stof binnen de eigen organisatie. Leuke oefeningen en prima docent die inspirerend weet les te geven."

  "Leuke, praktische training."