Learnit Training

Cursus Kepner - Tregoe

De Kepner-Tregoe-probleemanalysemethodiek is al jaren de de facto standaard die geadviseerd wordt vanuit de ITIL-methodiek.

Aan bod komt

Gedurende deze cursus leert u de technieken voor het ontleden van problemen en het aandragen van oplossingen voor het definitief verhelpen van problemen binnen uw IT-infrastructuur.

Doelgroep

Deze training is ontwikkeld voor iedereen die betrokken is bij het herkennen en oplossen van problemen volgens het ITIL-probleemanagementproces. U bent bijvoorbeeld werkzaam in de rol van servicedeskmedewerker, problem en incident manager, auditor of kwaliteitsmanager.

Programma

In deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:

Dag 1
  • Situation Appraisal
  • Problem Analysis

Dag 2
  • Decision Analysis
  • Potential Problem Analysis

Voorkennis

Voor deze training is kennis van de ITIL Foundation-processen Incident en Problem Management van belang. Kennis op het niveau van de trainingen 'ITIL® Service Operation (SO)' of 'ITIL® Operational Support and Analysis (OSA)' is een pre.

Opmerking

Learnit gebruikt het meest actuele studiemateriaal. Daarnaast beschikt u over een moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft. Daarnaast kunt u makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Investering

Open inschrijving, per persoon, inclusief cursusmateriaal en lunch:


Duur

2 dagen

Prijs per dag (excl. btw)

€ 665,-

Subtotaal

€ 1330,-

btw 21%

€ 279,30

Totaal incl. btw

€ 1609,30

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.


Referenties

De cursus Kepner - Tregoe is beoordeeld met een gemiddelde van 8.5.