Learnit Training
Cursus Live online oefensessie IT trainingen
  • Kleine groepen
  • Covid-19 veilig
  • Ervaren docent
  • Online mogelijk
  • Praktische training

Oefensessie waarin je zelf kunt ervaren hoe het is om mee te doen met een live oom online training, in een virtueel klaslokaal met trainer.

Ja, ik wil meer weten

Cursus Live online oefensessie IT trainingen

Wil je graag een training doen bij Learnit, maar weet je nog niet of live-online leren in virtueel klaslokaal met Zoom wel geschikt voor jou is? Doe dan mee met een gratis oefensessie. Tijdens de oefensessie kun je ervaren wat er mogelijk is met onze online zoom omgeving. In deze speciale IT oefensessie wordt je door een IT trainer rondgeleid in de online Zoom omgeving. Je wordt geholpen met eventuele audio of video problemen, en de trainer zal demonstreren hoe een IT training kan verlopen. In principe wordt er niet inhoudelijk ingegaan op de te behandelen stof van de training. Maar het zou kunnen dat er om een voorbeeld gevraagd wordt en dat jouw voorbeeld wel behandeld wordt. Dit hangt natuurlijk ook af van het aantal deelnemers en de beschikbare tijd. De oefensessie is geheel vrijblijvend maar wij verwachten dat je na de oefensessie overtuigd zult zijn van de voordelen van online leren.

Incompany/groepstraining

Zit je er over te denken om een groepstraining speciaal voor jouw organiseren bedrijf te organiseren? Vraag dan via dit formulier een vrijblijvende groepsoefensessie aan.  

https://www.learnit.nl/onlineoefensessie

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

Investering

Open inschrijving, per persoon, inclusief cursusmateriaal en lunch:


Duur

1 dag

Prijs per dag (excl. btw)

€ 0,-

Subtotaal

€ 0,-

btw 21%

€ 0,-

Totaal incl. btw

€ 0,-

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.