Cursus Building Applications and Solutions with Microsoft 365 Core Services
 • Officieel Microsoft lesmateriaal
 • E-learning - studeren wanneer jij wilt
 • 6 maanden toegang tot het materiaal
 • Voorbereidend op de certificeringsexamens van Microsoft
 • Praktische training

Deze e-learning, met officieel Microsoft materiaal, is een voorbereiding op het officiele Microsoft examen om je te certificeren voor dit onderwerp. De training is volledig in het Engels, daardoor is een deel van de informatie pagina ook in het Engels. Op het "Details" tabblad vind je een korte omschrijving en daaropvolgend alle onderwerpen die worden behandeld in deze e-learning.

Ja, ik wil meer weten

Cursus Building Applications and Solutions with Microsoft 365 Core Services

Deze cursus behandelt vijf centrale elementen van het Microsoft 365-platform: Microsoft Identity implementeren, werken met Microsoft Graph, SharePoint uitbreiden en aanpassen, Teams uitbreiden en Office uitbreiden. In deze cursus leren cursisten hoe ze Microsoft Identity kunnen implementeren en werken met Microsoft Graph. Cursisten zullen ook de kennis opdoen over UI-elementen (inclusief Adaptive Cards en UI Fabric), Integration Points (inclusief Microsoft Teams, Office-invoegtoepassingen, SharePoint Framework, Actionable Messages) en het bepalen van werkbelastingplatformdoelen.

Bij het implementeren van Microsoft Identity leren cursisten Microsoft-identiteit te implementeren, inclusief het registreren van een applicatie, het implanteren van authenticatie, het configureren van machtigingen om een API te gebruiken en het creëren van een service om toegang te krijgen tot Microsoft Graph.

Door met Microsoft Graph te werken, leren cursisten hoe ze toegang kunnen krijgen tot gebruikersgegevens, queryparameters kunnen verkennen, de levenscyclus van een groep kunnen beheren, toegang kunnen krijgen tot bestanden en het netwerkverkeer kunnen optimaliseren met Microsoft Graph.

Bij het uitbreiden en aanpassen van SharePoint leren cursisten over SharePoint Framework-webonderdelen, extensies en hoe ze een SPFx-oplossing kunnen verpakken en implementeren. Bij het uitbreiden van Teams zullen studenten kijken naar de componenten van een Teams-app, werken met webhooks, tabbladen en gespreksbots. Bij het uitbreiden van Office werken cursisten met Office-invoegtoepassingen, invoegtoepassingen voor taakvensters, JavaScript-API's, Office UI Fabric en bruikbare berichten met adaptieve kaarten.

Inhoud

De e-learning bevat de volgende modules:

 • Module 1: Implement Microsoft Identity
 • Module 2: Work with Microsoft Graph
 • Module 3: Extend and Customize SharePoint
 • Module 4: Extend Teams
 • Module 5: Extend Office

Trainingsmateriaal

Voor het volgen van deze training ontvang je officieel Microsoft studie en oefenmateriaal. Je ontvangt het e-book dat dienst doet als naslagwerk voor het praktisch uitvoeren van opdrachten in een online leeromgeving. Je krijgt een half jaar toegang tot deze leeromgeving waarvoor je geen software nodig hebt, alleen een computer met internetverbinding. In de online labs werk je door scenario’s waarbij je het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. Door middel van een oefenexamen kun je je goed voorbereiden op het bijbehorende Microsoft examen. Dit oefenexamen volg je ook online. Het bestaat uit vragen vergelijkbaar met de vragen die je op het daadwerkelijke examen kunt verwachten en geeft gedetailleerde uitleg bij zowel correcte als incorrecte antwoorden. De training is volledig Engelstalig en zal in ongeveer 5 dagen af te ronden zijn.

Certificaat

Na afronding van de training ontvang je van Learnit een certificaat. Indien je ook het bijbehorende examen MS-600 boekt en voltooid, krijg je ook een officieel certificaat van Microsoft.

Voorkennis

Candidates for this exam are Microsoft 365 Developers who design, build, test, and maintain applications and solutions that are optimized for the productivity and collaboration needs of organizations using the Microsoft 365 platform.

Candidates for this exam are proficient in Microsoft identity, Microsoft Graph, and building apps for Microsoft Teams. They have general knowledge on UI elements (including Fluent UI (Office UI Fabric), integration points (including Office Add-ins, SharePoint Framework, Actionable Messages), and determining workload platform targets.

Candidates should have experience developing solutions on Microsoft Teams, Office, or SharePoint through all phases of software development. They should have a basic understanding of REST APIs, JSON, OAuth2, OData, OpenID Connect, Microsoft identities (including Azure AD and Microsoft accounts), Azure AD B2C, and permission/consent concepts.

Microsoft 365 Fundamentals (MS-900) is geen vereiste mits je bovenstaande voorkennis hebt.

Opmerking

Tijdens deze e-learning krijg je 6 maanden toegang tot de online leeromgeving waarin je de stof toepast op de praktijk. Als je de training volgt om je te certificeren, kun je bij ons ook direct examens en vervolgtrainingen bijboeken. Bij het bundelen van trainingen geniet je van een bundelkorting, kijk hiervoor op onze Microsoft certificeringspagina. De kosten van een examen bedragen €175 euro (excl. btw). Je kunt het examen online inplannen en volgen op een voor jou geschikt moment. Tijdens het examen word je door een proctor gemonitord via webcam en microfoon. Indien je dit examen wilt volgen kun je dit aangeven in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier.

Alle voordelen op een rij:

 • 6 maanden toegang tot de leeromgeving
 • Een oefentoets
 • Voorbereiding op Microsoft Examen MS-600
 • Onderdeel van de Building Applications and Solutions with Microsoft 365 Core Services certificering
 • Het officiële Microsoft studiemateriaal
 • Mogelijkheid om examens en vervolgtrainingen erbij te boeken

Investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 450,-

btw 21%

€ 94,50

Totaal incl. btw

€ 544,50