Cursus Microsoft 365 Mobility and Security
 • Officieel Microsoft lesmateriaal
 • E-learning - studeren wanneer jij wilt
 • 6 maanden toegang tot het materiaal
 • Voorbereidend op de certificeringsexamens van Microsoft
 • Praktische training

Deze e-learning, met officieel Microsoft materiaal, is een voorbereiding op het officiele Microsoft examen om je te certificeren voor dit onderwerp. De training is volledig in het Engels, daardoor is een deel van de informatie pagina ook in het Engels. Op het "Details" tabblad vind je een korte omschrijving en daaropvolgend alle onderwerpen die worden behandeld in deze e-learning.

Ja, ik wil meer weten

Cursus Microsoft 365 Mobility and Security

Deze cursus behandelt drie centrale elementen van Microsoft 365-bedrijfsbeheer: Microsoft 365-beveiligingsbeheer, Microsoft 365-compliancebeheer en Microsoft 365-apparaatbeheer. In Microsoft 365-beveiligingsbeheer onderzoek je alle veelvoorkomende soorten bedreigingsvectoren en datalekken waarmee organisaties tegenwoordig worden geconfronteerd, en leer je hoe de beveiligingsoplossingen van Microsoft 365 deze beveiligingsbedreigingen aanpakken. Je maakt kennis met de Microsoft Secure Score en met Azure Active Directory Identity Protection. Vervolgens leert u hoe u de Microsoft 365-beveiligingsservices beheert, waaronder Exchange Online Protection, Advanced Threat Protection, Safe Attachments en Safe Links. Ten slotte maakt u kennis met de verschillende rapporten die uw beveiligingsstatus bewaken.

Je stapt dan over van veiligheidsdiensten naar threat intelligence; met name het gebruik van het beveiligingsdashboard en geavanceerde bedreigingsanalyses om potentiële beveiligingsinbreuken voor te blijven. Nu je Microsoft 365-beveiligingscomponenten stevig op hun plaats zitten, ga je de belangrijkste componenten van Microsoft 365-compliancebeheer onderzoeken. Dit begint met een overzicht van alle belangrijke aspecten van gegevensbeheer, waaronder gegevensarchivering en -retentie, Information Rights Management, Secure Multipurpose Internet Mail Extension (S/MIME), Office 365-berichtversleuteling en preventie van gegevensverlies (DLP).

Vervolgens ga je dieper in op archivering en retentie, met bijzondere aandacht voor in-place recordbeheer in SharePoint, archivering en retentie in Exchange en Retentiebeleid in het Security and Compliance Center. Nu u de belangrijkste aspecten van gegevensbeheer begrijpt, gaat u onderzoeken hoe u deze kunt implementeren, waaronder het bouwen van ethische muren in Exchange Online, het maken van DLP-beleid op basis van ingebouwde sjablonen, het maken van aangepast DLP-beleid, het maken van DLP-beleid om documenten te beschermen, en het maken van beleidstips. Vervolgens richt je je op het beheren van gegevensbeheer in Microsoft 365, inclusief het beheren van retentie in e-mail, het oplossen van problemen met bewaarbeleid en beleidstips die mislukken, evenals het oplossen van problemen met gevoelige gegevens. Vervolgens leert u hoe u Azure Information Protection en Windows Information Protection implementeert. U sluit dit gedeelte af door te leren hoe u zoeken en onderzoeken kunt beheren, inclusief zoeken naar inhoud in het Beveiligings- en nalevingscentrum, logboekonderzoeken controleren en geavanceerde eDiscovery beheren. De cursus wordt afgesloten met een diepgaand onderzoek van Microsoft 365 device management.

U begint met het plannen van verschillende aspecten van apparaatbeheer, waaronder het voorbereiden van uw Windows 10-apparaten voor co-beheer. Je leert hoe je overstapt van Configuration Manager naar Intune en je maakt kennis met de Microsoft Store for Business en Mobile Application Management. Op dit punt ga je over van planning naar implementatie van apparaatbeheer; specifiek uw Windows 10-implementatiestrategie. Dit omvat het leren implementeren van Windows Autopilot, Windows Analytics en Mobile Device Management (MDM). Wanneer u MDM onderzoekt, leert u hoe u het kunt implementeren, hoe u apparaten kunt inschrijven bij MDM en hoe u de naleving van apparaten kunt beheren.

Inhoud

De e-learning bestaat uit de volgende modules:

 • Module 1: Explore security metrics in Microsoft 365
 • Module 2: Manage your Microsoft 365 security services
 • Module 3: Implement threat intelligence in Microsoft 365
 • Module 4: Introduction to Data Governance in Microsoft 365
 • Module 5: Implement data governance in Microsoft 365
 • Module 6: Manage data governance in Microsoft 365
 • Module 7: Manage content search and investigations in Microsoft 365
 • Module 8: Prepare for device management in Microsoft 365
 • Module 9: Plan your Windows 10 deployment strategy
 • Module 10: Implement Mobile Device Management in Microsoft 365

Trainingsmateriaal

Voor het volgen van deze training ontvang je officieel Microsoft studie en oefenmateriaal. Je ontvangt het e-book dat dienst doet als naslagwerk voor het praktisch uitvoeren van opdrachten in een online leeromgeving. Je krijgt een half jaar toegang tot deze leeromgeving waarvoor je geen software nodig hebt, alleen een computer met internetverbinding. In de online labs werk je door scenario’s waarbij je het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. Door middel van een oefenexamen kun je je goed voorbereiden op het bijbehorende Microsoft examen. Dit oefenexamen volg je ook online. Het bestaat uit vragen vergelijkbaar met de vragen die je op het daadwerkelijke examen kunt verwachten en geeft gedetailleerde uitleg bij zowel correcte als incorrecte antwoorden. De training is volledig Engelstalig en zal in ongeveer 5 dagen af te ronden zijn.

Certificaat

Na afronding van de training ontvang je van Learnit een certificaat. Indien je ook het bijbehorende examen MS-101 boekt en voltooid, krijg je ook een officieel certificaat van Microsoft.

Voorkennis

Candidates for this exam are Microsoft 365 Enterprise Administrators who take part in evaluating, planning, migrating, deploying, and managing Microsoft 365 services. They perform Microsoft 365 tenant management tasks for an enterprise, including its identities, security, compliance, and supporting technologies.

Candidates have a working knowledge of Microsoft 365 workloads and should have been an administrator for at least Exchange, SharePoint, Teams, Windows 10 deployment. Candidates also have a working knowledge of networking, server administration, and IT fundamentals such as DNS, Active Directory, and PowerShell.

Voordat je dit certificaat kan behalen moet je een onderliggend certificaat hebben behaald.

Opmerking

Tijdens deze e-learning krijg je 6 maanden toegang tot de online leeromgeving waarin je de stof toepast op de praktijk. Als je de training volgt om je te certificeren, kun je bij ons ook direct examens en vervolgtrainingen bijboeken. Bij het bundelen van trainingen geniet je van een bundelkorting, kijk hiervoor op onze Microsoft certificeringspagina. De kosten van een examen bedragen €175 euro (excl. btw). Je kunt het examen online inplannen en volgen op een voor jou geschikt moment. Tijdens het examen word je door een proctor gemonitord via webcam en microfoon. Indien je dit examen wilt volgen kun je dit aangeven in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier.

Alle voordelen op een rij:

 • 6 maanden toegang tot de leeromgeving
 • Een oefentoets
 • Voorbereiding op Microsoft Examen MS-101
 • Onderdeel van de Microsoft 365 Mobility and Security certificering
 • Het officiële Microsoft studiemateriaal
 • Mogelijkheid om examens en vervolgtrainingen erbij te boeken

Investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 450,-

btw 21%

€ 94,50

Totaal incl. btw

€ 544,50