Learnit Training

Cursus Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2012

In deze 5-daagse intensieve training wordt in een versneld traject uw kennis ge-updatet naar de nieuwe mogelijkheden van Windows Server 2012. De nieuwe mogelijkheden van Windows Server 2012 die aan bod komen hebben te maken met beheer, netwerkinfrastructuur, storage, access control, Hyper-V, high availability en identity federation. Specifieke technologieën die tevens aan bod komen zijn Dynamic Access Control (DAC), Failover Clustering, Microsoft Online Backup en Active Directory Federation Services (ADFS).

Aan bod komt

Het gedegen 5-daagse programma van deze klassikale training is erop gericht dat u het geleerde direct kunt toepassen in uw praktijksituatie. De zeer ervaren en gecertificeerde trainer behandelt de theorie en laat met diverse demonstraties zien hoe deze is toe te passen in de praktijk. Zelf gaat u aan de slag met verschillende oefeningen waardoor een optimale verwerking van de leerstof wordt bewerkstelligd. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 50-50.

Doelgroep

Deze training is speciaal ontwikkeld voor ervaren (systeem)beheerders die verantwoordelijk zijn/worden voor het implementeren en beheren van Windows Server 2012.

Programma

In deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Installing and Configuring Servers Based on Windows Server 2012
 • Monitoring and Maintaining Windows Server 2012
 • Managing Windows Server 2012 by Using Windows PowerShell 3.0
 • Managing Storage for Windows Server 2012
 • Implementing Network Services
 • Implementing DirectAccess
 • Implementing Failover Clustering
 • Implementing Hyper-V
 • Implementing Failover Clustering with Hyper-V
 • Implementing Dynamic Access Control
 • Implementing Active Directory Domain Services
 • Implementing Active Directory Federation Services

Voorkennis

U dient diepgaande kennis en werkervaring te hebben met Windows Server 2008 of Windows Server 2012 op het niveau van MCSA: Windows Server 2008. Heeft u onvoldoende ervaring met Windows Server 2008 of Windows Server 2012, dan zijn de trainingen ‘Installing and Configuring Windows Server 2012’ (MOC20410), ‘Administering Windows Server 2012’ (MOC20411) en ‘Configuring Advanced Windows Server 2012 Services’ (MOC20412) beschikbaar.

Opmerking

Learnit gebruikt het meest actuele studiemateriaal. Daarnaast beschikt u over een moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft. Daarnaast kunt u makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

Investering

Open inschrijving, per persoon, inclusief cursusmateriaal en lunch:


Duur

5 dagen

Prijs per dag (excl. btw)

€ 475,-

Subtotaal

€ 2375,-

btw 21%

€ 498,75

Totaal incl. btw

€ 2873,75

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.


Referenties

De cursus Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2012 is beoordeeld met een gemiddelde van 8.3.