Cursus Microsoft Security, Compliance, and Identity Fundamentals
 • Kleine groepen
 • Covid-19 veilig
 • Ervaren docent
 • Online mogelijk
 • Praktische training

Deze e-learning volgt het officiele Microsoft Learn programma en is een voorbereiding op het officiele Microsoft examen om je te certificeren voor dit onderwerp. De training is volledig in het Engels, daardoor is een deel van de informatie pagina ook in het Engels. Op het "Details" tabblad vind je een korte omschrijving en daaropvolgend alle onderwerpen die worden behandeld in deze e-learning.

Ja, ik wil meer weten

Cursus Microsoft Security, Compliance, and Identity Fundamentals

Introductie

Deze cursus biedt basiskennis over beveiliging, compliance en identiteitsconcepten en gerelateerde cloudgebaseerde Microsoft-oplossingen.

Onderwerpen

 • Module 1: Describe the concepts of security, compliance, and identity.
 • Module 2: Describe the capabilities of Microsoft Azure Active Directory, part of Microsoft Entra
 • Module 3: Describe the capabilities of Microsoft security solutions
 • Module 4: Describe the capabilities of Microsoft compliance solutions

Doelgroep

Het publiek voor deze cursus wil zich vertrouwd maken met de basisprincipes van beveiliging, compliance en identiteit (SCI) in cloudgebaseerde en gerelateerde Microsoft-services. De inhoud van deze cursus sluit aan bij het SC-900 examendoeldomein. Kandidaten moeten bekend zijn met Microsoft Azure en Microsoft 365 en begrijpen hoe Microsoft-beveiligings-, compliance- en identiteitsoplossingen deze oplossingsgebieden kunnen overspannen om een holistische en end-to-end oplossing te bieden. De training fungeert ook als voorbereiding op Exam SC-900: Microsoft Security, Compliance, and Identity Fundamentals, wat deel uitmaakt van de Microsoft Certified: Security, Compliance, and Identity Fundamentals certificering.

Trainingsmateriaal

Voor het volgen van deze training volg je de het Microsoft Learn programma en heb je toegang tot een online oefenomgeving (online labs). In dit programma staat alle informatie met oefeningen. Om praktische kennis op te doen voer je in de online oefenomgeving opdrachten uit. Je krijgt een half jaar (180 dagen) toegang tot deze leeromgeving waarvoor je geen software nodig hebt, alleen een computer met internetverbinding. In de labs werk je door scenario’s waarbij je het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen en kan zien hoe het allemaal in elkaar steekt.

De training is volledig Engelstalig en zal in ongeveer 1 dag af te ronden zijn.

Resultaten

Na het succesvol afronden van deze e-learning kun je:
 • Beschrijf basisconcepten van beveiliging, compliance en identiteit.
 • Beschrijf de mogelijkheden van Microsoft Azure Active Directory, onderdeel van Microsoft Entra
 • Beschrijf de mogelijkheden van Microsoft-beveiligingsoplossingen.
 • Beschrijf de mogelijkheden van Microsoft-complianceoplossingen

Certificaat

Na afronding van de e-learning ontvang je van Learnit een certificaat. Daarnaast kun je direct het examen bij ons boeken en online afnemen, waarna je een officieel Microsoft certificaat krijgt voorMicrosoft Exam SC-900: Microsoft Security, Compliance, and Identity Fundamentals. Na het behalen van dit examen heb je direct ook het certificaat van Microsoft Certified: Security, Compliance, and Identity Fundamentals behaald.

Voorkennis

Het wordt aanbevolen om bekend te zijn met netwerk- en cloudcomputingconcepten, algemene IT-kennis of enige algemene ervaring met het werken in een IT-omgeving, algemeen begrip van Microsoft Azure en Microsoft 365.

Opmerking

Tijdens deze e-learning krijg je 6 maanden toegang tot de online leeromgeving waarin je de stof toepast op de praktijk. Als je de training volgt om je te certificeren, kun je bij ons ook direct examens bijboeken. De kosten van een examen bedragen €109 euro (excl. btw). Je kunt het examen online inplannen en volgen op een voor jou geschikt moment. Tijdens het examen word je door een proctor gemonitord via webcam en microfoon. Indien je dit examen wilt volgen kun je dit aangeven in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier.

Alle voordelen op een rij:

 • 6 maanden toegang tot de leeromgeving
 • Voorbereiding op het Microsoft Examen SC-900
 • Officiële oefentoets als voorbereiding op het examen
 • Het officiële Microsoft Learn programma

Investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 200,-

btw 21%

€ 42,-

Totaal incl. btw

€ 242,-