Learnit Training

Cursus Responsive design

Mobiel internet heeft de laatste jaren een enorme opmars gemaakt. Het aantal gebruikers neemt met de dag toe. Ook de mogelijkheden voor de mobiele internetter zijn steeds onbeperkter. Werd de telefoon eerst alleen gebruikt voor bellen en sms, nu zijn e-mail, WhatsApp en de routeplanner niet meer weg te denken. Voor veel gebruikers van mobiel internet is niets zo vervelend als een website die niet geschikt gemaakt is voor de telefoon. Als bedrijf is het dan ook slim om in te spelen op deze snel groeiende mobiele markt.

Wilt je jouw eigen website geschikt maken voor mobiel internet of wil je meer weten over het ontwikkelen van applicaties? In deze introductietraining leer je alles wat je moet weten over mobiel internet en wat er komt kijken bij het ontwikkelen van mobiele websites.

Een belangrijk onderwerp van de training gaat over 'adaptive design'. Alle beeldschermen hebben tegenwoordig een ander formaat, van groot tot klein. Adaptive design zorgt ervoor dat de website zich aanpast aan de grootte van het scherm, zodat de bezoeker niet de hele tijd in of uit hoeft te zoomen. Door 'caching' toe te passen kun je een website sneller maken. Een snellere website zorgt voor minder irritatie bij de gebruiker, een belangrijk onderdeel van de training dus!

Onderwerpen

  • De geschiedenis van mobiel internet
  • Adaptive design toepassen
  • Caching toepassen
  • Jouw website omzetten naar een mobiele website
  • Wat applicaties zijn en hoe deze werken
  • Een mobiele strategie inzetten
  • Wat native applications zijn

Doelgroep

Deze training is geschikt voor ontwikkelaars en designers die meer willen weten over mobiel internet. Maar ook voor ondernemers of marketeers die een website mobiel willen aanbieden is deze training een aanrader.

Investering

Open inschrijving, per persoon, inclusief cursusmateriaal en lunch:


Duur

2 dagen

Prijs per dag (excl. btw)

€ 450,-

Subtotaal

€ 900,-

btw 21%

€ 189,-

Totaal incl. btw

€ 1089,-

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.


Referenties

De cursus Responsive design is beoordeeld met een gemiddelde van 8.7.