Learnit Training

Cursus Neurolinguïstisch programmeren (NLP): vervolgtraining

Na het volgen van de training Neurolinguïstisch programmeren (NLP): een introductie ben je in de praktijk aan de slag gegaan met je opgedane kennis. Je hebt ervaringen, methoden en technieken uit de introductietraining laten bezinken en misschien zelfs kunnen integreren in je dagelijkse leven. Al die ervaringen hebben wellicht ook nieuwe vragen opgeroepen. In deze vervolgtraining gaan we nog dieper in de mogelijkheden van NLP en kun je ervaringen uitwisselen met andere deelnemers die inmiddels bekend zijn met deze methodiek. Tijdens de oefeningen ontvang je voortdurend feedback van je cursusgenoten en van een deskundige Learnit-trainer.

Onderwerpen

  • Korte herhaling en verdieping van de introductie
  • Gespreksstructuur om naar succes toe te werken
  • Motiveren met plezier!
  • Meta- en Miltontaal: zorgen dat je met de juiste vragen je eigen doelen en die van anderen haalt.
  • Meer impact met verbale en non-verbale communicatie
  • Veel voorkomende problemen bij mensen en manieren om ze op te lossen. Zo leer je doelgericht werken.
  • Hulpbronnen die je helpen om de resultaten te behalen die je zelf voor ogen hebt.

Lesmethodiek

In de training wisselen we af tussen concreet ervaren, experimenteren met gedrag en technieken, reflecteren en theorie verkennen. Hiermee sluit het trainingsprogramma goed aan op alle type deelnemers. Er zit veel actie in de training, zodat je daadwerkelijk ervaart wat het effect is van nieuw gedrag. Dit maakt de herkenning van succes mogelijk. Daarnaast benadrukken we dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen groeiproces en hier het eigenaarschap over moet nemen. In onze training nodigen wij je uit om continue te reflecteren en verbanden te leggen met de praktijk. Ons streven is het inzicht te vergroten en je zelf de vertaalslag te laten maken. Dit zal de kans op werkelijke gedragsverandering vergroten.

Doelgroep

Deze vervolgtraining is bedoeld voor deelnemers die al enige kennis hebben van NLP en zich hier meer in willen verdiepen.

Voorkennis

Onze tweedaagse training Neurolinguïstisch programmeren (NLP): een introductie, of NLP-kennis en -vaardigheden die je op een andere manier hebt opgedaan.

Maatwerk

De cursusomschrijving hierboven geeft je een goede indicatie van hoe de training eruit zal komen te zien. Toch kan de inhoud iets verschillen per training, afhankelijk van de voorkennis, praktijkervaring en leerdoelen van de deelnemers. In individuele intakegesprekken voorafgaand aan de training worden de leerdoelen van de deelnemers geïnventariseerd. Op basis daarvan wordt het definitieve programma van de training bepaald.

Investering

Open inschrijving, per persoon, inclusief cursusmateriaal en lunch:


Duur

3 dagen

Prijs per dag (excl. btw)

€ 475,-

Subtotaal

€ 1425,-

btw 21%

€ 299,25

Totaal incl. btw

€ 1724,25

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.


Referenties

De cursus Neurolinguïstisch programmeren (NLP): vervolgtraining is beoordeeld met een gemiddelde van 8.5.