Learnit Training

Cursus PRINCE2® Fasttrack

Na de cursus PRINCE2® Fasttrack ben je in staat om gecontroleerd een proces te doorlopen en te beheersen vanaf de voorbereiding tot en met het afsluiten van het project. Deze vijfdaagse cursus behandelt de modellen, projectprocessen en projectrollen van zowel PRINCE2® Foundation als van PRINCE2® Practitioner. De cursus is gericht op het doorgronden en tot je nemen van de PRINCE® filosofie, zodat het begeleiden van en leiding geven aan een projectteam geen geheimen meer voor je heeft. De eerste drie dagen krijg je zowel in theorie als in de praktijk de lesstof van PRINCE2® Foundation aangereikt door onze geaccrediteerde PRINCE2® trainer. In de laatste twee dagen gaat de cursus over de lesstof van PRINCE2® Practitioner. Beide blokken kun je afsluiten met een examen, zodat je in het bezit komt van de officieel erkende certificaten. Veel van de praktijkoefeningen worden gedaan door groepjes cursisten.

Inhoud

In de cursus PRINCE2® Fasttrack worden zowel de onderwerpen van PRINCE2® Foundation als van PRINCE2® Practitioner behandeld:

  • De processen: van het opstarten van een project tot en met de afsluiting, waaronder initiëren, leiden, begeleiden, controleren en managen van het hele project
  • De thema's: zakelijke casussen, organisatie, risico’s, kwaliteit, veranderingen, vooruitgang en plannen maken
  • De principes en filosofie van PRINCE2®
  • Het tayloren van PRINCE2®

Doelgroep

PRINCE2® Fasttrack is bedoeld voor iedereen die betrokken is of deelneemt aan een of meer projecten, zoals projectmanagers, medewerkers van projectondersteuning en medewerkers van kwaliteitsborging. Dus als je op wat voor manier dan ook betrokken bent bij een project kun je deelnemen aan deze cursus.

Examen

Tijdens de cursus PRINCE2® Fasttrack kunnen er twee examens worden afgelegd, voor de Foundation- en voor de Practitioneropleiding. Om aan het Practitionerexamen deel te kunnen nemen, moet je geslaagd zijn voor het Foundation-examen. Het Foundationexamen kun je afleggen op de derde dag en het Practitionerexamen op de vijfde dag.

Als je geslaagd bent, krijg je de officiële certificaten uitgereikt.

De kosten voor het foundationexamen bedragen €229,00 exclusief btw en de kosten voor het practitionorexamen bedragen €289,00. Indien je deel wilt nemen aan één of beide examens kan je dit bij het inschrijven voor de training aangeven in het opmerkingenveld.

Voorkennis

Voor de cursus PRINCE2® Fasttrack is geen specifieke kennis of opleiding vereist. Iedereen met interesse in of betrokken bij projecten kan deze vijfdaagse cursus volgen.

Investering

Open inschrijving, per persoon, inclusief cursusmateriaal en lunch:


Duur

5 dagen

Prijs per dag (excl. btw)

€ 450,-

Subtotaal

€ 2250,-

btw 21%

€ 472,50

Totaal incl. btw

€ 2722,50

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.


Referenties

De cursus PRINCE2® Fasttrack is beoordeeld met een gemiddelde van 8.4.