• Kleine groepen
 • Covid-19 veilig
 • Ervaren docent
 • Online mogelijk
 • Praktische training

Wil je betrouwbaar, efficiënt en nauwkeurig in Revit modelleren en samenwerken? Maak dan gebruik van families (elementen) binnen Revit. Het komt vaak voor dat er binnen een Revit project specifieke of afwijkende elementen gebruikt worden waarvoor geen standaard familie beschikbaar is. Tijdens de cursus Revit Families leer je zelf (geavanceerde) bibliotheken en families te creëren en samen te stellen.

Voor wie is deze Revit Families cursus bedoeld?

De cursus is bedoeld voor architecten, aannemers, leveranciers of installateurs, die gebruik maken van Revit en zelf een bibliotheek/family in Revit willen gaan opzetten.

Welke vaardigheden ontwikkel je door deze Revit Families cursus te volgen?

Tijdens de cursus leer je eigen families te maken en bestaande families aan te passen. De families kun je met behulp van parameters en variabelen ‘sturen’ zodat het model zich kan aanpassen naar je wensen. Verder worden diverse handgrepen geboden om families duidelijk en eenduidig op te bouwen, door te werken met een bepaalde classificatie. Voorbeelden hiervan zijn de Nederlandse Revit Standaard (NLRS) of ETIM. Na de cursus ben je in staat om je eigen producten aan te bieden in BIM en/of Revit formaat.

Ook leer je gedurende deze Revit cursus te werken met Shared Parameters, waardoor je ervoor zorgt dat de BIM-informatie uit het 3D model, ook op (technische)tekening en in uittrekstaten kan verschijnen.

Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?

Tijdens deze Revit Families cursus komen de volgende basis- en gevorderde onderwerpen aan de orde:

 • Reference Planes
 • Family Editor
 • Template
 • Toepassing en gebruik van parameters
 • Geometry
 • Materialen koppelen aan families
 • Nested families
 • Modelleerstandaarden
 • Shared Parameters
 • Geneste families koppelen aan parameters
 • Toepassen van formules
 • Weergave instellingen

Aanvullend aan deze cursus kunnen wij u begeleiden en ondersteunen in het ontwikkelen en opzetten van een eigen Revit bibliotheek.

Één jaar lang gratis toegang tot de Academy

Als deelnemer van de cursus Revit Families krijg je één jaar lang toegang tot online leerplatform. Deze geavanceerde, zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving biedt uitgebreide informatie die je kunt gebruiken tijdens de training, zoals studiemateriaal, aanvullende opdrachten, studietips, vragen, instructiefilmpjes, en links naar interessante bronnen op internet, in boeken en artikelen.

Faciliteiten

De training wordt verzorgd in een uitstekend gefaciliteerde trainingsruimte. Tijdens de cursus kun je onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt je een lunch aangeboden.

Lesvorm

Deze training kan zowel klassikaal als online worden verzorgd.

Voorkennis

Om deze cursus te kunnen volgen moet je kennis op het niveau van de Revit basiscursus hebben.

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

Beschikbare data

Wanneer wil jij starten?

17 July 2023

Utrecht
€ 640,- excl. BTW

11 September 2023

Utrecht
€ 640,- excl. BTW

13 November 2023

Utrecht
€ 640,- excl. BTW

14 August 2023

Drachten
€ 640,- excl. BTW

16 October 2023

Drachten
€ 640,- excl. BTW

11 December 2023

Drachten
€ 640,- excl. BTW
Toon alle startdata

De beste training voor jou

Bij Learnit vind je altijd een training waarmee je verder komt. Van (technische) IT skills tot communicatie of persoonlijk leiderschap. Daarbij kan je kiezen uit de trainingsvorm die jij het prettigst vindt: een klassikale training, een maatwerktraining bij jou op kantoor, een online cursus of een e-learning. Wij hebben voor iedereen de juiste training en trainingsvorm. Want leren op de manier die het best bij jou past, zorgt voor de beste resultaten.

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

 • Altijd en overal persoonlijk

  Persoonlijke aandacht en een prettige sfeer. Of je nou een cursus volgt bij ons, op kantoor of op je pc, wij zorgen dat je je genoeg thuisvoelt om je grenzen te verleggen.

 • Gewoon doen!

  Nieuwe mogelijkheden ontstaan als je in beweging komt. Scherp blijft. Steeds nieuwe stappen zet. Wij stimuleren je om de stap te wagen en er echt voor te gaan.

 • Groeien door kennis en inspiratie

  Ontdek iets nieuws. Versterk je kwaliteiten. En kies je eigen weg. Wij helpen je groeien met trainingen en leervormen die echt bij jou passen.

 • Skills voor de toekomst

  We denken altijd in mogelijkheden en win-win. En we werken elke dag aan nieuwe oplossingen voor morgen. Door opleidingen te bieden waarmee jij goed voorbereid bent op de toekomst.

 • Samen werken aan kwaliteit

  Aan loze beloftes doen wij niet. Maar wel aan kwaliteit, kennis en ervaring. Een breed cursusaanbod mogelijk gemaakt door onze geïnspireerde medewerkers en trainers.

 • Begrijpen en begrepen worden

  We luisteren naar wat er bij jou leeft. Waar jij behoefte aan hebt. Want daar begint onze oplossing, ons maatwerk. Elkaar goed begrijpen en helder communiceren, daar geloven wij in.

Bekijk meer over Learnit

Samen verder komen

Een training volgen bij Learnit betekent samen leren. Samen met jouw ervaren trainer, samen met je cursusgroep of samen met je collega’s. En of je de training nou thuis, op jouw kantoor of op één van onze trainingslocaties volgt, wij zijn altijd bereikbaar om je te helpen. Onze kennis met jou te delen op zo’n manier dat jij er echt wat aan hebt. Samen verder komen door persoonlijke aandacht en elkaar goed begrijpen; daar geloven wij in.

Direct toepassen in je werk

Theorie uit een boekje leren waar je vervolgens weinig mee kan in je werk? Niet bij Learnit! Welke training je ook volgt bij ons, je kan er direct mee aan de slag op je werkplek. Door jouw unieke leerdoelen die je aan het begin van de training samen met de trainer bepaalt. Door de afwisseling van theorie en (interactieve) praktijkopdrachten. En door de uitdagingen waar jij tegenaan loopt in je dagelijks werk mee te nemen naar de training.

Beschikbare data

Wanneer wil jij starten?

17 July 2023

Utrecht
€ 640,- excl. BTW

11 September 2023

Utrecht
€ 640,- excl. BTW

13 November 2023

Utrecht
€ 640,- excl. BTW

14 August 2023

Drachten
€ 640,- excl. BTW

16 October 2023

Drachten
€ 640,- excl. BTW

11 December 2023

Drachten
€ 640,- excl. BTW
Toon alle startdata

 

Lokatie

Datum

Reset filters

Utrecht

17 July 2023

Utrecht
€ 640,- excl. BTW

11 September 2023

Utrecht
€ 640,- excl. BTW

13 November 2023

Utrecht
€ 640,- excl. BTW

Drachten

14 August 2023

Drachten
€ 640,- excl. BTW

16 October 2023

Drachten
€ 640,- excl. BTW

11 December 2023

Drachten
€ 640,- excl. BTW

Geen geschikte startdatum? Stuur ons een datumverzoek. Dan bekijken we samen hoe we toch aan jouw trainingsvraag kunnen voldoen.