Learnit Training

Cursus Administering System Center 2012 Configuration Manager

Onderwerpen:

Deze 5-daagse klassikale training biedt u alle kennis en vaardigheden die u nodig heeft voor het configureren en beheren van een Systems Center 2012 Configuration Manager omgeving en bijbehorende omgevingen. Er zal uitgebreid aandacht besteed worden aan de nieuwe functionaliteiten van System Center 2012, zoals de integratie met de nieuwe Forefront Endpoint Protection 2012 voor Anti-Virus en Anti-Malware, het uitrollen van cloudbeheerdiensten en de mogelijkheden die eindgebruikers krijgen om gecontroleerd zelf applicaties aan te vragen en te installeren. Het gedegen programma van deze training is er op gericht dat u het geleerde direct kunt toepassen in uw praktijksituatie. De zeer ervaren en gecertificeerde trainer van Learnit behandelt de praktische theorie en laat met diverse demonstraties zien hoe deze is toe te passen in de praktijk. Zelf gaat u aan de slag met verschillende oefeningen waardoor een optimale verwerking van de leerstof wordt bewerkstelligd. De verhouding tussen theorie en praktijk verhoudt zich ongeveer 50/50.

Doelgroep

Deze training is uitermate geschikt voor alle beheerders die verantwoordelijk zijn voor het configureren en beheren van één of meer System Center 2012 omgevingen en ondersteunende functies.

Officieel erkend

Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van Microsoft Official Courseware (MOC) en Microsoft Certified Instructors (MCT). Na afloop van de training ontvangt u het officiële certificaat ‘Administering System Center 2012 Configuration Manager'.

Programma

In deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Overview of System Center 2012 Configuration Manager
  • Discovering and organizing resources
  • Managing the configuration manager client
  • Managing inventory and software metering
  • Querying and reporting data
  • Managing software deployments by using packages and programs
  • Creating and deploying applications

Voorkennis

Er wordt vanuit gegaan dat u beschikt over één tot drie jaar ervaring met het ondersteunen van desktop computers en server computers in een middel tot groot bedrijf. Ervaring van voorgaande versies van Configuration Manager is geen vereiste.

Investering

Open inschrijving, per persoon, inclusief cursusmateriaal en lunch:


Duur

5 dagen

Prijs per dag (excl. btw)

€ 473,-

Subtotaal

€ 2365,-

btw 21%

€ 496,65

Totaal incl. btw

€ 2861,65

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.