In deze tweedaagse training krijg je inzicht in jouw talenten en krijg je handvatten om deze effectief in te zetten voor het behalen van je doelen.

 • Kleine groepen
 • Covid-19 veilig
 • Ervaren docent
 • Online mogelijk
 • Praktische training

Merk je dat je momenteel minder gelukkig bent in je huidige baan? Of voel je dat je doelgerichter en meer vanuit passie je werk wilt doen? Overweeg je wellicht een volgende carrièrestap? Of wil je juist doorgroeien naar een andere positie binnen jouw organisatie, maar weet je niet hoe? Dan kan meer inzicht in jouw talenten je helpen!

Uit onderzoek blijkt dat werken vanuit talent een positief effect heeft op emoties als interesse, motivatie en voldoening wat bijdraagt aan meer werkgeluk. Organisaties met gelukkige werknemers presteren doorgaans beter wat tevens een positief effect heeft op de winst van een bedrijf. Een win-win dus, op zowel individueel- als organisatieniveau.

In deze tweedaagse training krijg je meer inzicht in jouw unieke talenten, leer je hierop te vertrouwen en deze te versterken. Je krijgt handvatten aangereikt om je talenten verder te ontwikkelen en deze effectief in te zetten voor het behalen van jouw (carrière)doelen.

Na deze training kun je:

 • Inschatten wat jouw talenten zijn
 • Jouw vaardigheden en talenten op een effectieve manier inzetten
 • Aan de slag met talenten die je verder kunt en wilt ontwikkelen
 • Jezelf beter profileren binnen de organisatie
 • Herkennen waar je energie en plezier van krijgt in je werk
 • Een actieplan opstellen waarin je je verdere loopbaan vormgeeft
 • Een verantwoorde keuze maken voor je verdere loopbaan

Lesmethodiek

In de training wisselen we af tussen concreet ervaren, experimenteren met gedrag en technieken, reflecteren en theorie verkennen. Hiermee sluit het trainingsprogramma goed aan op alle type deelnemers. Er zit veel actie in de training, zodat je daadwerkelijk ervaart wat het effect is van nieuw gedrag. Dit maakt de herkenning van succes mogelijk. Daarnaast benadrukken we dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen groeiproces en hier het eigenaarschap over moet nemen. In onze training nodigen wij je uit om continue te reflecteren en verbanden te leggen met de praktijk. Ons streven is het inzicht te vergroten en jou zelf de vertaalslag te laten maken. Dit zal de kans op werkelijke gedragsverandering vergroten.

Doelgroep

Deze training is bij uitstek geschikt voor deelnemers die zich herkennen in één of meer van onderstaande punten:

 • Je bent niet gelukkig met je huidige (werk)situatie en wilt daar iets aan doen
 • Je wilt meer vanuit je passie werken
 • Je hebt het gevoel meer voldoening uit jouw werk en/of privéleven te kunnen halen
 • Je wilt je onderscheiden bij een sollicitatie
 • Je wilt een volgende carrièrestap maken
 • Je wilt jouw eigen kwaliteiten meer tot zijn recht laten komen
 • Je bent teamleider/manager en bent op zoek naar een effectieve teamsamenstelling waarbij ieders talenten benut worden
 • Je bent teamleider / manager en wilt effectiever leren managen vanuit jouw talenten

Maatwerk

De cursusomschrijving hierboven geeft je een goede indicatie van hoe de training eruit zal komen te zien. Toch kan de inhoud iets verschillen per training, afhankelijk van de voorkennis, praktijkervaring en leerdoelen van de deelnemers. In individuele intakegesprekken voorafgaand aan de training worden de leerdoelen van de deelnemers geïnventariseerd. Op basis daarvan wordt het definitieve programma van de training bepaald.

Voorkennis

Er is geen voorkennis vereist voor deze training.

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.

De beste training voor jou

Bij Learnit vind je altijd een training waarmee je verder komt. Van (technische) IT skills tot communicatie of persoonlijk leiderschap. Daarbij kan je kiezen uit de trainingsvorm die jij het prettigst vindt: een klassikale training, een maatwerktraining bij jou op kantoor, een online cursus of een e-learning. Wij hebben voor iedereen de juiste training en trainingsvorm. Want leren op de manier die het best bij jou past, zorgt voor de beste resultaten.

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

 • Altijd en overal persoonlijk

  Persoonlijke aandacht en een prettige sfeer. Of je nou een cursus volgt bij ons, op kantoor of op je pc, wij zorgen dat je je genoeg thuisvoelt om je grenzen te verleggen.

 • Gewoon doen!

  Nieuwe mogelijkheden ontstaan als je in beweging komt. Scherp blijft. Steeds nieuwe stappen zet. Wij stimuleren je om de stap te wagen en er echt voor te gaan.

 • Groeien door kennis en inspiratie

  Ontdek iets nieuws. Versterk je kwaliteiten. En kies je eigen weg. Wij helpen je groeien met trainingen en leervormen die echt bij jou passen.

 • Skills voor de toekomst

  We denken altijd in mogelijkheden en win-win. En we werken elke dag aan nieuwe oplossingen voor morgen. Door opleidingen te bieden waarmee jij goed voorbereid bent op de toekomst.

 • Samen werken aan kwaliteit

  Aan loze beloftes doen wij niet. Maar wel aan kwaliteit, kennis en ervaring. Een breed cursusaanbod mogelijk gemaakt door onze geïnspireerde medewerkers en trainers.

 • Begrijpen en begrepen worden

  We luisteren naar wat er bij jou leeft. Waar jij behoefte aan hebt. Want daar begint onze oplossing, ons maatwerk. Elkaar goed begrijpen en helder communiceren, daar geloven wij in.

Bekijk meer over Learnit

Samen verder komen

Een training volgen bij Learnit betekent samen leren. Samen met jouw ervaren trainer, samen met je cursusgroep of samen met je collega’s. En of je de training nou thuis, op jouw kantoor of op één van onze trainingslocaties volgt, wij zijn altijd bereikbaar om je te helpen. Onze kennis met jou te delen op zo’n manier dat jij er echt wat aan hebt. Samen verder komen door persoonlijke aandacht en elkaar goed begrijpen; daar geloven wij in.

Direct toepassen in je werk

Theorie uit een boekje leren waar je vervolgens weinig mee kan in je werk? Niet bij Learnit! Welke training je ook volgt bij ons, je kan er direct mee aan de slag op je werkplek. Door jouw unieke leerdoelen die je aan het begin van de training samen met de trainer bepaalt. Door de afwisseling van theorie en (interactieve) praktijkopdrachten. En door de uitdagingen waar jij tegenaan loopt in je dagelijks werk mee te nemen naar de training.

Referenties

Wat anderen zeggen over deze training

Cursus Talentontwikkeling referenties - Gemiddeld cijfer 8.3

 • "Het was een ontzettend leerzame training die werd gegeven door een hele enthousiaste en zeer deskundige trainer! Ik heb een helder inzicht gekregen in mijn eigen kwaliteiten en talenten en hoe ik deze kan inzetten in mijn werk. Ook heb ik leerdoelen geformuleerd en kan ik deze volgend jaar gaan inzetten."

  - Talentontwikkeling

  Learnit referenties

  Bekijk alle trainingen