Learnit Training

Cursus Talentontwikkeling Live Online

Merk je dat je momenteel minder gelukkig bent in je huidige baan? Of voel je dat je doelgerichter en meer vanuit passie je werk wilt doen? Overweeg je wellicht een volgende carrièrestap? Of wil je juist doorgroeien naar een andere positie binnen jouw organisatie, maar weet je niet hoe? Dan kan meer inzicht in jouw talenten je helpen!

Uit onderzoek blijkt dat werken vanuit talent een positief effect heeft op emoties als interesse, motivatie en voldoening wat bijdraagt aan meer werkgeluk. Organisaties met gelukkige werknemers presteren doorgaans beter wat tevens een positief effect heeft op de winst van een bedrijf. Een win-win dus, op zowel individueel- als organisatieniveau.

In deze tweedaagse training krijg je meer inzicht in jouw unieke talenten, leer je hierop te vertrouwen en deze te versterken. Je krijgt handvatten aangereikt om je talenten verder te ontwikkelen en deze effectief in te zetten voor het behalen van jouw (carrière)doelen.

Na deze training kun je:

 • Inschatten wat jouw talenten zijn
 • Jouw vaardigheden en talenten op een effectieve manier inzetten
 • Aan de slag met talenten die je verder kunt en wilt ontwikkelen
 • Jezelf beter profileren binnen de organisatie
 • Herkennen waar je energie en plezier van krijgt in je werk
 • Een actieplan opstellen waarin je je verdere loopbaan vormgeeft
 • Een verantwoorde keuze maken voor je verdere loopbaan

Lesmethodiek

In de training wisselen we af tussen concreet ervaren, experimenteren met gedrag en technieken, reflecteren en theorie verkennen. Hiermee sluit het trainingsprogramma goed aan op alle type deelnemers. Er zit veel actie in de training, zodat je daadwerkelijk ervaart wat het effect is van nieuw gedrag. Dit maakt de herkenning van succes mogelijk. Daarnaast benadrukken we dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen groeiproces en hier het eigenaarschap over moet nemen. In onze training nodigen wij je uit om continue te reflecteren en verbanden te leggen met de praktijk. Ons streven is het inzicht te vergroten en jou zelf de vertaalslag te laten maken. Dit zal de kans op werkelijke gedragsverandering vergroten.

Doelgroep

Deze training is bij uitstek geschikt voor deelnemers die zich herkennen in één of meer van onderstaande punten:

 • Je bent niet gelukkig met je huidige (werk)situatie en wilt daar iets aan doen
 • Je wilt meer vanuit je passie werken
 • Je hebt het gevoel meer voldoening uit jouw werk en/of privéleven te kunnen halen
 • Je wilt je onderscheiden bij een sollicitatie
 • Je wilt een volgende carrièrestap maken
 • Je wilt jouw eigen kwaliteiten meer tot zijn recht laten komen
 • Je bent teamleider/manager en bent op zoek naar een effectieve teamsamenstelling waarbij ieders talenten benut worden
 • Je bent teamleider / manager en wilt effectiever leren managen vanuit jouw talenten

Maatwerk

De cursusomschrijving hierboven geeft je een goede indicatie van hoe de training eruit zal komen te zien. Toch kan de inhoud iets verschillen per training, afhankelijk van de voorkennis, praktijkervaring en leerdoelen van de deelnemers. In individuele intakegesprekken voorafgaand aan de training worden de leerdoelen van de deelnemers geïnventariseerd. Op basis daarvan wordt het definitieve programma van de training bepaald.

Voorkennis

Er is geen voorkennis vereist voor deze training.

Lesvorm

Deze training wordt via internet gegeven, live, door een trainer. Je kunt vanuit huis inloggen en de trainer zal je actief begeleiden samen met andere deelnemers.

Deelname aan een online training van Learnit is laagdrempelig en niet ingewikkeld. We maken hiervoor gebruik van de software van Zoom. Bekijk hier de animatie.

Er is voldoende tijd voor vragen en interactie met de andere deelnemers. Je kunt de training volgen vanaf een laptop, pc of een mobiel device. We raden een laptop of pc met microfoon en webcam aan. Op een laptop zijn deze meestal al aanwezig. Je kunt ervoor kiezen of je wel of geen gebruik wilt maken van je eigen videobeeld en geluid. Je hoeft dus niet zelf in beeld.

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

Investering

Open inschrijving, per persoon, inclusief cursusmateriaal:


Prijs excl. btw

€ 800,-

btw 21%

€ 168,-

Totaal incl. btw

€ 968,-

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.


Referenties

De cursus Talentontwikkeling Live Online is beoordeeld met een gemiddelde van 8.5.

"Ik vond alles goed! Perfect"

"Zeer kundige trainer met brede kennis van zaken. Faciliteiten zijn dik in orde. lesdag (7 uren) is net lang genoeg om geconcentreerd te blijven"

"Zeer goede training die in de praktijk is toe te passen."

"Very nice school to learn a variety of training with dedicated experts."

"Geweldig"