Learnit Training

Timemanagement workshop

Een betere werk- en tijdsindeling komt iedere werknemer binnen een organisatie ten goede. In de workshop Timemanagement worden medewerkers zich bewust gemaakt van de noodzaak om heldere en duidelijke keuzes te maken tussen verschillende taken. De workshop gaat in op de vraag welke zaken van direct en welke van minder direct belang zijn. Door prioriteiten te stellen en de tijd te bewaken, ontstaat een werksituatie die beter hanteerbaar is en minder stress oplevert.

Je kunt in overleg met de trainer een aantal onderwerpen kiezen uit de onderstaande lijst waarop de nadruk wordt gelegd in de workshop. Ook is het mogelijk om onderwerpen uit een andere training of workshop te behandelen en werken we graag met situaties uit jouw praktijk, zodat deze direct vertaald kunnen worden naar relevante workshoponderdelen. Het leveren van maatwerk staat voor ons centraal.

Onderwerpen

  • Basisprincipes van timemanagement
  • Onderscheiden van urgente taken
  • Prioriteiten stellen en keuzes maken
  • Structuur aanbrengen in de werkzaamheden
  • Haalbare doelen stellen: SMART
  • Assertiviteit
  • Praktische tips
  • Stresshantering
  • Delegeren
  • Ontspanningstips

Doelgroep

De workshop Timemanagement is bij uitstek geschikt voor jouw collega's wanneer deze zichtbaar moeite hebben hun taken te verdelen over de beschikbare tijd, niet toe lijken te komen aan (al) hun werkzaamheden, het lastig vinden zich tot bepaalde taken te zetten of gewoonweg efficiënter met hun tijd willen omgaan.

Intake en planning

Als je jouw organisatie inschrijft voor deze workshop zal een trainer contact met je opnemen om te bespreken wat er precies tijdens de workshop wordt behandeld en hoe de workshop zal verlopen. Maatwerk en flexibiliteit vormen hierbij onze speerpunten. Ook praktische informatie als plaats (bijv. incompany of onze locatie), data en tijden worden dan besproken.

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

Referenties

De cursus Timemanagement workshop is beoordeeld met een gemiddelde van 8.5.

"Prima, korte en toch complete basiuscursus."

"Zeer kundige trainer met brede kennis van zaken. Faciliteiten zijn dik in orde. lesdag (7 uren) is net lang genoeg om geconcentreerd te blijven"

"Erg leerzaam. Er werd aandacht aan mijn leerdoel gegeven en daardoor is de materie nog beter te gebruiken in de praktijk."

"Het is een organisatie die vooraf vraagt waar de training over moet gaan en met hoeveel deelnemers, je weet dus gelijk waar je aan toe bent. De samenwerking heb ik als prettig ervaren. Veel informatie gekregen maar ook in praktijk toegepast."

"Zeer goede training die in de praktijk is toe te passen."