• Kleine groepen
 • Covid-19 veilig
 • Ervaren docent
 • Online mogelijk
 • Praktische training

Een breed begrip: Cross-Functionele Samenwerking. Mensen met verschillende functionele expertise werken naar een gemeenschappelijk doel toe. Steeds meer bedrijven moedigen cross-functionele samenwerking aan en structureren hun bedrijf zelfs rond cross-functionele teams.TMAP (Test Management Approach) ondersteunt deze nieuwe manier van werken aan “built-in quality” die verder gaat dan testen alleen.

TMAP is een testmethode voor software die ontwikkeld is door de Nederlandse tak van het IT-bedrijf Sogeti en geïntroduceerd in 1995.

De TMAP: Cross-functional teams training van Learnit biedt de nodige kennis en vaardigheden die werknemers nodig zijn om effectief te kunnen werken in cross-functional teams, waarbij de bedrijfswaarden en nodige IT-systemen behandeld worden.

Onderwerpen:

 • Tijdens de training komen de volgend onderwerpen aan de orde:
 • Hoe werken Cross-functionele teams?
 • Het VOICE-model
 • IT-delivery modellen (DevOps)
 • Testautomatisering
 • Testontwerp
 • Expierce-based testen
 • Kwaliteitsmaatregelen
 • Persoonlijke- en teamvaardigheden
 • Kosten
 • Veelgestelde vragen

Tijdens de training

De training laat je ervaring opdoen met bovenstaande onderwerpen middels korte inleidingen gevolgd door relevante oefeningen en laat voldoende ruimte voor het delen van ervaringen tussen de deelnemers. Tijdens de training oefen je ook examenvragen.

Voor wie is deze training geschikt?

Deze training is geschikt voor werknemers/mensen die werken in of met high-performance IT delivery teams (zoals DevOps en Scrum). Ontwikkelaars, beheerders, product owners etc. zullen veel uit deze training kunnen halen.

Opmerkingen

De training is exclusief het examen, het betreft het examen “TMAP: Quality for cross-functional teams” dat bestaat uit 30 vragen. Het examen wordt georganiseerd door de onafhankelijke examenaanbieder iSQI. Na afloop van het examen kan het behaalde certificaat gedownload worden of als certificering toegevoegd worden aan het Linkedinprofiel van de deelnemer.

Voorkennis

Voor deze training is basiskennis over informatietechnologie, werken in teams en een Agile manier van werken vereist. Er zijn geen specifieke certificeringen vereist.

Opmerking

Als je de training volgt om je te certificeren, kun je bij ons ook direct het bijbehorende examen erbij boeken. De kosten van een examen bedragen €1750,00 (excl. BTW). Je kunt het examen online inplannen en volgen op een voor jou geschikt moment. Tijdens het examen word je door een proctor gemonitord via webcam en microfoon. Indien je dit examen wilt volgen kun je dit aangeven in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.

De beste training voor jou

Bij Learnit vind je altijd een training waarmee je verder komt. Van (technische) IT skills tot communicatie of persoonlijk leiderschap. Daarbij kan je kiezen uit de trainingsvorm die jij het prettigst vindt: een klassikale training, een maatwerktraining bij jou op kantoor, een online cursus of een e-learning. Wij hebben voor iedereen de juiste training en trainingsvorm. Want leren op de manier die het best bij jou past, zorgt voor de beste resultaten.

Waarom kiezen voor een training bij Learnit?

 • Altijd en overal persoonlijk

  Persoonlijke aandacht en een prettige sfeer. Of je nou een cursus volgt bij ons, op kantoor of op je pc, wij zorgen dat je je genoeg thuisvoelt om je grenzen te verleggen.

 • Gewoon doen!

  Nieuwe mogelijkheden ontstaan als je in beweging komt. Scherp blijft. Steeds nieuwe stappen zet. Wij stimuleren je om de stap te wagen en er echt voor te gaan.

 • Groeien door kennis en inspiratie

  Ontdek iets nieuws. Versterk je kwaliteiten. En kies je eigen weg. Wij helpen je groeien met trainingen en leervormen die echt bij jou passen.

 • Skills voor de toekomst

  We denken altijd in mogelijkheden en win-win. En we werken elke dag aan nieuwe oplossingen voor morgen. Door opleidingen te bieden waarmee jij goed voorbereid bent op de toekomst.

 • Samen werken aan kwaliteit

  Aan loze beloftes doen wij niet. Maar wel aan kwaliteit, kennis en ervaring. Een breed cursusaanbod mogelijk gemaakt door onze geïnspireerde medewerkers en trainers.

 • Begrijpen en begrepen worden

  We luisteren naar wat er bij jou leeft. Waar jij behoefte aan hebt. Want daar begint onze oplossing, ons maatwerk. Elkaar goed begrijpen en helder communiceren, daar geloven wij in.

Bekijk meer over Learnit

Samen verder komen

Een training volgen bij Learnit betekent samen leren. Samen met jouw ervaren trainer, samen met je cursusgroep of samen met je collega’s. En of je de training nou thuis, op jouw kantoor of op één van onze trainingslocaties volgt, wij zijn altijd bereikbaar om je te helpen. Onze kennis met jou te delen op zo’n manier dat jij er echt wat aan hebt. Samen verder komen door persoonlijke aandacht en elkaar goed begrijpen; daar geloven wij in.

Direct toepassen in je werk

Theorie uit een boekje leren waar je vervolgens weinig mee kan in je werk? Niet bij Learnit! Welke training je ook volgt bij ons, je kan er direct mee aan de slag op je werkplek. Door jouw unieke leerdoelen die je aan het begin van de training samen met de trainer bepaalt. Door de afwisseling van theorie en (interactieve) praktijkopdrachten. En door de uitdagingen waar jij tegenaan loopt in je dagelijks werk mee te nemen naar de training.